UPPTÄCK TOYOTA AYGO X PROLOGUE

NYTT BLOD TILL VÄRLDEN AV KOMPAKTA BILAR

Dags att tänka om – därför introducerar vi Toyota Aygo X prolouge. Lika coolt som självsäkert kommer denna konceptbil att visa vår unika vision för den kompakta stadsbilen. Född i Europa med en kaross i designad crossoverkostym. Snart kan du visa upp vem du verkligen är. Gillar du att sticka ut? Handlar ditt liv om att ha roligt? Då är detta en vision du vill ska bli verklighet.

KONCEPTBILEN, AVTÄCKT
DEN LILLA BILEN MED STORA IDÉER
/
EN STARK ATTITYD OCH EN STOR PERSONLIGHET

Två saker ger Toyota Aygo X prolouge karaktär nog att sticka ut ordentligt i klassen. En ny look som inte liknar någon annan kompakt stadsbil. Den unika blandningen av kompakta dimensioner, det distinkta crossover-utseendet och den höga förarpositionen, ger den ett stilsäkert uttryck samtidigt som den levererar en perfekt körupplevelse.

EN STIL SOM STICKER UT, REDO FÖR ÄVENTYR

Att komma med lite mer attityd är precis det som Toyota Aygo X prolouge är gjord för. Den slående och sportiga designen, det strömlinjeformade taket och den stora grillen ger en självsäkerhet som kommer ta dig fram överallt. Allt sys ihop av de integrerade och högteknologiska framlyktorna. Den integrerade cykelhållaren gör bilen redo för äventyr när som helst. Och du kan fånga tillfällen som bara måste delas med hjälp av action-kameran i backspegeln.

/
/
FÖDD I EUROPA

Det finns en röd tråd genom hela Toyota Aygo X prolouge: Europa. Konceptet har en framåtlutad och djärv tanke och är designat av Toyotas europeiska designteam. Designgruppens fokus låg på den europeiska, urbana och trendiga målgruppen – som kräver det lilla extra för att matcha sin personlighet och samtidigt känna den ultimata körglädjen.

REGISTRERA DIG

Bli först med att höra om senaste nytt, erbjudanden och events för Toyota Aygo X prologue. Välkommen att registrera dig för nyhetsbrevet.