Pressinformation från Toyota

Här samlar vi våra senaste pressmeddelanden samt nyheter, bilder och faktamaterial om Toyota. Allt material i pressrummet vänder sig till media och bilder får användas fritt i redaktionella sammanhang.

För pressfrågor, kontakta oss gärna på pr@toyota.se. Övriga frågor gällande Toyota Sweden AB hänvisas till cr@toyota.se. För medieförsäljning hänvisar vi till mediebyrån The&Partnership.

Om Toyota Motor Corporation
Med 370 000 medarbetare i 170 länder, världens mest tillgängliga elhybridteknik och som globala sponsorer till såväl Paralympiska som Olympiska kommittén är Toyota Motor Corporation ett av världens ledande fordonsföretag. I två decennier har företaget elektrifierat bilvärlden och fler än 15 miljoner elhybrider har sålts sedan den allra första masstillverkade elhybriden Toyota Prius lanserades 1997. Under 2018 var 74 procent av Toyotas försäljning av personbilar i Sverige elektrifierade och företagets modeller har Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av koldioxid.

Mer från Toyota

Toyota Elhybrid Elhybrid Elhybriden är det mest bekväma sättet att köra på el då det inte behövs några sladdar för att ladda batteriet. Så här fungerar det! Dags för ny tjänstebil? Dags för ny tjänstebil? En lite mindre? Eller kanske en lite större? Eller precis lagom? Vi har elhybrider som passar alla. Våra tjänstebilserbjudanden Våra tjänstebilserbjudanden Se våra erbjudanden som passar dig som tjänstebilsförare, egenföretagare och inköpare. Toyota transportbilar Toyota transportbilar Transportbilar i olika modeller och motoralternativ. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla.