NYA TOYOTA CAMRY HYBRID
NYA CAMRY KOMBINERAR DET BÄSTA VI HAR!

Få de senaste nyheterna om nya Toyota Camry Hybrid.

Håll mig uppdaterad
FÄRDAS SÄKERT MED KOMFORT OCH STIL
I vår kommer Camry i ett uppdaterat utförande med ny design, uppdaterad multimediaenhet och utrustad med vårt senaste säkerhetspaket Toyota Safety Sense. Med sin kraftfulla och effektiva 2,5 l hybriddrivlina som utvecklar 218 DIN hk, är uppdateringarna för 2021 detaljerna som sätter pricken över i och gör Camry ännu mer sofistikerad än tidigare.

Ny design inifrån och ut

Nya Camry har fått en ny design på främre stötfångare, grill och bakljus. Även aluminiumfälgarnas design har uppdaterats (17 tum och 18 tum) och en ny lackfärg, Dark Metal Grey, tillkommer. På insidan märks nya dekorpaneler och ett nytt mönster på skinnklädseln.

Uppdaterad multimediaenhet

Nya Camry är uppdaterad med Smartphone Integration som standard för alla versioner. Håll dig uppkopplad, smidigt och enkelt med Apple CarPlay eller Android Auto. Multimediaskärmen har fått en högre placering vid instrumentbrädan och är upp till 9 tum.

Alltid säker och trygg

Nya Camry är utrustad med den senaste uppdateringen av Toyota Safety Sense för ännu högre säkerhet. Tekniken bakom säkerhetssystemet är nu ännu mer intelligent så att du kan känna dig lugn och säker på vägen.

KÖRGLÄDJE, PRESTANDA OCH FÖRSTKLASSIG KOMFORT MED NYA TOYOTA CAMRY HYBRID.

Få de senaste nyheterna, inspiration och erbjudanden allra först.

Håll mig uppdaterad