Hur presterar elhybrider under vintern?

Så funkar det - elhybrid
Ett säkert val när temperaturen faller.

Du kommer bli nöjd över att höra att det är samma sak att köra en Toyota elhybrid under vintern som vilken bil som helst. En fördel med vårt självladdande hybridsystem är att det kontrollerar sig självt och byter sömlöst mellan den elektriska motorn och bensinmotorn. Och eftersom Toyotas alla elhybrider har automatlåda, finns det inget komplicerat som du behöver oroa dig för när temperaturen faller.

För att du ska kunna slappna av på vägen är Toyotas elhybrider utrustade med ett Antispinnsystem och Elektronisk Stabilitetskontroll (VSC), som hjälper till att bibehålla grepp och kontroll på hala eller isiga underlag. Om du vill ha en elhybrid som kan prestera under ännu mer extrema förhållanden finns det modeller med AWD-i som adderar en ytterligare, och bakmonterad elektrisk motor för att ge kraft till bakhjulen för ökat grepp och stabilitet i alla förhållanden.

Har du fortfarande frågor kring hur elhybrider presterar under vintern? Upptäck svar på många fler frågor nedan eller ta reda på vilken elhybrid som passar dig bäst i vårt modellutbud.

Se vårt utbud av elhybrider

Med Toyotas breda utbud av elhybrider så finns det en elhybrid för alla. Välj den som passar dig.


Se vårt utbud av elhybrider.

man tittar på en elhybrid