Välj en elhybrid från världsledaren.

15 miljoner människor har redan valt elhybrid.

1997 introducerade Toyota hybridteknologin sin revolutionerande Prius. Idag, med över 15 miljoner sålda elhybrider världen över, finns det fler anledningar än någonsin att välja en Toyota elhybrid. Som hybridledare har vi förfinat våra innovativa, självladdande elhybrider till perfektion över de senaste 20 åren. Nu kan vi erbjuda oslagbara, stilrena, responsiva och effektiva elhybrider i modeller för alla livsstilar och smaker.

Lämna det gamla sättet att köra bakom dig.

Genom att sömlöst byta mellan ren elektrisk kraft vid låga hastigheter och effektiv bensinförbrukning när hastigheten ökar, sparar Toyotas elhybrider både bensin och pengar. Men de erbjuder även klassledande låga koldioxidutsläpp. Och eftersom de är självladdande behöver batteriet aldrig pluggas in för att laddas.

Så funkar det - elhybrid, förklarar mer om hur en elhybrid kan göra ditt liv enklare.

/

Så funkar det - elhybrid

Utforska populära ämnen

Hitta den bästa elhybriden för dig.

Vårt modellutbud av elhybrider sträcker sig från SUV:ar till mindre bilar perfekta för storstaden i 8 olika modeller för att passa alla smaker och livsstilar.

Oavsett om det är dynamiska C-HR crossover eller stilrena Yaris hatchback, fyrhjulsdrivna RAV4 SUV eller en rymlig Corolla kombi, så har Toyota de bästa elhybriderna för dig.


Se våra elhybrider

/