Multimedia

Kom igång med navigering och underhållning i bilen

Multimediaenheten innehåller flera navigeringstjänster online. Här finns användbar information i realtid, till exempel trafikinfo och varning om hastighetskameror på vägen. Tjänsten innehåller även smartphone-integration.

INTUITIV NAVIGATION OCH UNDERHÅLLNING

Multimediaenheten har realtidsnavigering, varning för fartkamera, information om bensinstationer samt POI (sevärdheter). Tjänsten stödjer också Apple CarPlay och Android Auto, så du kan ansluta, spela musik och använda smartphone-appar på bilens multimediadisplay.

My T-Multimedia
Trafikinformation i realtid

Beräknar din resa i realtid, baserad på trafiken.
Håll dig uppdaterad om trafiksituationen på vägen till din destination. Navigationssystemet i bilen anpassar sig till vad som händer i trafiken och föreslår alternativa vägar som matchar dina önskemål.  

Sevärdheter (POI)

Oavsett dina intressen, hittar du det snabbare med Sevärdheter (POI).
Med våra intuitiva Google-drivna intressepunkter hittar du alltid aktuell information om vad som finns nära dig.

POI car
Mobilapp
Varning för hastighetskamera

GPS-baserade varningar för hastighetskameror.
Med vår teknik, Cyclops, vet du alltid när du närmar dig en hastighetskamera och du kan till och med stödja funktionen genom att lägga till en ny oupptäckt hastighetskamera.  

Mobilapp
Bensinstationer

Tankning har aldrig varit enklare.
Hitta bensinstation - vare sig det är priset eller det företag du har ett bränslekort hos. Du kan välja att tanka på din destination, på vägen eller på närmaste bensinstation.  

Mobilapp
Google Street View

Vet vad du letar efter innan du kommer dit.
Med Google Street View får du en 360-graders vy över din slutdestination, så du kan visualisera platsen innan ankomst och enklare hitta den när du kommer fram.  

Mobilapp
Parkering

Hitta parkering i närheten, dit du ska eller på vägen dit.
Du kan välja utifrån pris, parkeringsföretag eller avståndet från din nuvarande plats.  

Mobilapp
Väder

Håll dig uppdaterad om vädret.
Kontrollera aktuellt väder och väderprognosen för din destination, utifrån ankomsttiden. Du kan till och med ställa in dina favoritplatser så du alltid vet hur vädret är just där.  

Mobilapp
Smartphoneintegration

Med stöd för Apple CarPlay och Android Auto.
Håll kontakten (medan du är i din Toyota) med Apple CarPlay eller Android Auto i bilen. Du kan ansluta din smartphone, spela musik och använda dina favorit-appar på instrumentpanelen.  

Läs mer om ...

Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab För ägare av Hilux D-Cab av senaste modell (2016 – 17) finns en uppgradering av antisladdsystemet tillgänglig. Kontakta din återförsäljare för ytterligare information. Toyota Instruktionsfilmer Instruktionsfilmer Vill du lära dig hur du får ut det mesta av våra tillbehör och andra produkter? Våra instruktionsfilmer hjälper dig med allt från att kolla torkarbladen till att byta däck. Bättre samhälle Bättre samhälle Toyotas engagemang för miljön har alltid sträckt sig utanför den egna verksamheten. Som samhällsmedborgare har vi ett ansvar mot planeten vi bor på, och vill bidra till ett hållbart samhälle i samklang med naturen. Toyota Miljöledarskap Miljöledarskap Vi bryr oss om miljön, det är grundläggande för oss och vår verksamhet. Vi strävar efter att ständigt minska den påverkan vår verksamhet har på omvärlden och har konsekvent banat väg för ny teknologi, samt nya produkter och arbetssätt som är snällare mot miljön och bidrar till ett mer hållbart samhälle.