Appen MyT, för ditt bilägande

Appen MyT

MyT är vår app som består av ett flertal uppkopplade tjänster för din bil, designade för att göra ditt liv enklare.
Med MyT-appen kan du koppla upp och hålla kontakten med din Toyota och få tillgång till en värld av möjligheter.


Till exempel kan du planera resor i lugn och ro innan du startar, och skicka resmålen direkt till bilens satellitnavigering*. Om den sista delen av din resa måste slutföras till fots överförs vägledningen till MyT-appen när du slår av tändningen.

Och eftersom MyT-appen lagrar data om hur du kör, kan du enkelt analysera ditt körmönster och din körstil. Och kanske mest användbar av alla, du missar aldrig nästa service tack vare påminnelser kopplade direkt till bilens mätarställning. Med de uppkopplade tjänsterna som kommer med MyT-appen får du nya insikter och kan spara tid över till annat – varje dag.

Hitta min bil

Hitta min bil berättar exakt var din bil är – så du alltid kommer ihåg var du parkerade. Den hjälper dig också att hitta dit.

/
Skicka till bil Planera en resa i lugn och ro hemifrån – eller i steget. Med MyT-appen kan du skicka dina planerade resor direkt till bilens satellitnavigering*. När du startar bilen laddas resorna upp i satellitnavigeringen och du kan välja den resa du vill påbörja.
/
Vägledning efter parkering Ibland är det inte möjligt att parkera i direkt anslutning till det resmål du angett i bilens satellitnavigering*. Efter du parkerat vägleder därför MyT-appen dig, till fots eller på annat sätt, den sista biten till ditt slutmål.
/
Servicepåminnelse Med servicepåminnelser baserat på bilens faktiska körsträcka, kommer du aldrig att missa nästa service.
/
Körstilsanalys Lagra och granska all din kördata, inklusive medelhastighet, körsträcka och tidsåtgång. Du kan dessutom kategorisera varje resa som privat eller i tjänsten för enklare redovisning av t ex körjournal.

MyT-appens uppkopplade tjänster finns tillgängliga för följande bilar:

Nya Toyota Corolla
Läs mer om nya Toyota Corolla
Nya Toyota Corolla Touring Sports
Läs mer om nya Toyota Corolla Touring Sports
Nya Toyota RAV4
Läs mer om nya RAV4
Nya Toyota Camry
Läs mer om nya Camry
Nya Toyota C-HR
Läs mer om C-HR
Hur kan jag använda uppkopplade tjänster med MyT-appen?

Du kan börja använda tjänsterna i MyT-appen när du har aktiverat ditt konto. Du kan skapa ett konto här på Toyotas hemsida eller via MyT-appen. Vid registreringen av ditt nya konto kommer du behöva ange uppgifter om din bil.

Om du behöver mer hjälp för att komma igång med MyT-appen och dess uppkopplade tjänster, vänligen kontakta din Toyota-återförsäljare.

Sök återförsäljare

Ladda ner MyT-appen här

MyT-appen, för ditt bilägande

*Kräver att bilen är utrustad med Toyota Touch 2 med Go satellitnavigering.

Läs mer om Toyota

Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab För ägare av Hilux D-Cab av senaste modell (2016 – 17) finns en uppgradering av antisladdsystemet tillgänglig. Kontakta din återförsäljare för ytterligare information. Instruktionsfilmer Instruktionsfilmer Vill du lära dig hur du får ut det mesta av våra tillbehör och andra produkter? Våra instruktionsfilmer hjälper dig med allt från att kolla torkarbladen till att byta däck. Bättre samhälle Bättre samhälle Toyotas engagemang för miljön har alltid sträckt sig utanför den egna verksamheten. Som samhällsmedborgare har vi ett ansvar mot planeten vi bor på, och vill bidra till ett hållbart samhälle i samklang med naturen. Miljöledarskap Miljöledarskap Vi bryr oss om miljön, det är grundläggande för oss och vår verksamhet. Vi strävar efter att ständigt minska den påverkan vår verksamhet har på omvärlden och har konsekvent banat väg för ny teknologi, samt nya produkter och arbetssätt som är snällare mot miljön och bidrar till ett mer hållbart samhälle.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!