Uppdatera din GO Navigation

Uppdatering av kartor och aktivera funktionen Connected services.


Uppdatera din GO navigation


Om din bil har en GO navigation är det möjligt att via ditt Min Toyota-konto uppdatera kartor och aktivera funktionen Connected services. För att få tillgång till uppdateringar måste du ha lagt till din bil till kontot och registrerat din enhet. Så här gör du.

1 - Logga in på Min Toyota.

Börja med att logga in på Min Toyota. Om du inte redan har ett konto så skapar du ett snabbt på samma sida, allt du behöver är en epostadress och följa instruktionerna.

2 - Lägg till bilen till ditt konto.

När du har loggat in på Min Toyota får du möjligheten att lägga in registreringsnummer eller chassinummer för din bil. För att verifiera att bilen är din så klickar du på länken ”Verifiera denna bil” och sedan skriver in en kod som du finner på ditt registreringsbevis.

3 - Registrering av GO navigation.

Klicka på länken för ”Min bil” och scrolla ner till länken för ”Ja, registrera min enhet”. Välj vilken enhet som du har i bilen och välj om du vill registrera via bilen eller hemsidan. Följ instruktionerna och fyll i ditt ”Device-ID” så att din enhet blir registrerad till din bil. Tänk på att en nolla (0) i registreringskoden visas med ett streck igenom för att inte blandas ihop med bokstaven ”O”.

Identifiera din multimedia-enhet

Om du har en multimedia-enhet som kan registreras på ditt Min Toyota-konto - då kan du identifiera den här. Vi har samlat all information i en PDF (0,85 MB).


Om du behöver mer hjälp så är du alltid välkommen att kontakta oss, läs mer här.

Mer från Toyota

Toyota Instruktionsfilmer Instruktionsfilmer Vill du lära dig hur du får ut det mesta av våra tillbehör och andra produkter? Våra instruktionsfilmer hjälper dig med allt från att kolla torkarbladen till att byta däck. Multimedia och navigation Multimedia och navigation Toyotas Touch® 2 med GO Navigation har fått nya menyer som du styr hjälper dig hitta rätt och med Bluetooth i bilen kan du använda din telefon och prata trådlöst via bilens inbyggda mikrofon. Toyota Bluetooth Bluetooth Med Bluetooth kan du koppla upp dig trådlöst i bilen med en mobiltelefon. Ta reda på vilka funktioner som stöds av vilken typ av Bluetooth-system och enheter. Gör en vinterkoll inför utflykter i vinter Gör en vinterkoll inför utflykter i vinter Ett gnistrande vitt landskap och hala vintervägar. Vi har tipsen som ökar din säkerhet och komfort under den mörka, kalla årstiden.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!