Hitta närmaste återförsäljare!
Boka provkörning
Bygg din Toyota
Begagnade bilar
Min Toyota

Originaldelar

speciellt framtagna för din Toyota

Toyotas originaldelar är speciellt framtagna för din Toyota. De upprätthåller kvaliteten på din bil och garanterar att den håller länge.

För högsta säkerhet och tillförlitlighet rekommenderar vi att du använder Toyotas originaldelar. Gemensamt för alla originaldelar från Toyota är att de är speciellt utformade för din bil, att de följer Toyotas höga standards för kvalitet och tillförlitlighet och att de monteras av speciellt utbildade medarbetare. Toyotas originaldelar hittar du hos auktoriserade Toyota-återförsäljare.

Vi lämnar hela 3 års garanti på Toyotas originaldelar. För vissa originaldelar gäller dock 2 års garanti. Garantin omfattar alla eventuella defekter till följd av material- eller tillverkningsfel, oavsett om du själv eller en auktoriserad Toyota-verkstad monterar reservdelen. I det senare fallet inkluderas även själva arbetet i garantin.

Kontakta en Toyota-återförsäljare
för mer information.

Läs mer om ...

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!