Om du skulle krocka eller behöva byta kylare

Tillbaka på vägen på nolltid

Att vara utan sin bil innebär störningar i vardagen. En snabb och kompetent reparation kan göra hela skillnaden.

Med Toyota originaldelar kan du ta dig ut på vägen igen med vetskap om att din servicetekniker satt såväl kvalitet som säkerhet i främsta rummet. Om du mot förmodan skulle råka ut för en kollision så får du här några goda skäl att alltid låta en auktoriserad Toyota-verkstad ta hand om din bil:

  • Konkurrenskraftiga priser på delar
  • Alla våra delar är tillverkade enligt Toyotas stränga kvalitetsnormer.
  • Våra delar har perfekt passform på din bil.
  • Högre säkerhet och utökad garanti när din bil repareras med våra originaldelar.
/
/

Kylaren på din bil är i riskzonen vid en kollision och kan även bli sårbar med åldern, vilket kan påverka prestandan på motorn. Med en Toyota originalkylare kommer du snabbt ut på vägen igen:

  • Sedvanlig hög Toyota-kvalitet till konkurrenskraftigt pris
  • Högre säkerhet
  • Kyler motorn bättre än kylare av andra fabrikat
  • Finns till Avensis, Corolla, Corolla Verso, RAV4 och Yaris
Boka service online nu med några få enkla steg

Mer från Toyotas värld

Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab För ägare av Hilux D-Cab av senaste modell (2016 – 17) finns en uppgradering av antisladdsystemet tillgänglig. Kontakta din återförsäljare för ytterligare information. Toyota Instruktionsfilmer Instruktionsfilmer Vill du lära dig hur du får ut det mesta av våra tillbehör och andra produkter? Våra instruktionsfilmer hjälper dig med allt från att kolla torkarbladen till att byta däck. Bättre samhälle Bättre samhälle Toyotas engagemang för miljön har alltid sträckt sig utanför den egna verksamheten. Som samhällsmedborgare har vi ett ansvar mot planeten vi bor på, och vill bidra till ett hållbart samhälle i samklang med naturen. Toyota Miljöledarskap Miljöledarskap Vi bryr oss om miljön, det är grundläggande för oss och vår verksamhet. Vi strävar efter att ständigt minska den påverkan vår verksamhet har på omvärlden och har konsekvent banat väg för ny teknologi, samt nya produkter och arbetssätt som är snällare mot miljön och bidrar till ett mer hållbart samhälle.