Om du skulle krocka eller behöva byta kylare

Tillbaka på vägen på nolltid

Att vara utan sin bil innebär störningar i vardagen. En snabb och kompetent reparation kan göra hela skillnaden.

Med Toyota originaldelar kan du ta dig ut på vägen igen med vetskap om att din servicetekniker satt såväl kvalitet som säkerhet i främsta rummet. Om du mot förmodan skulle råka ut för en kollision så får du här några goda skäl att alltid låta en auktoriserad Toyota-verkstad ta hand om din bil:

  • Konkurrenskraftiga priser på delar
  • Alla våra delar är tillverkade enligt Toyotas stränga kvalitetsnormer.
  • Våra delar har perfekt passform på din bil.
  • Högre säkerhet och utökad garanti när din bil repareras med våra originaldelar.
/
/

Kylaren på din bil är i riskzonen vid en kollision och kan även bli sårbar med åldern, vilket kan påverka prestandan på motorn. Med en Toyota originalkylare kommer du snabbt ut på vägen igen:

  • Sedvanlig hög Toyota-kvalitet till konkurrenskraftigt pris
  • Högre säkerhet
  • Kyler motorn bättre än kylare av andra fabrikat
  • Finns till Avensis, Corolla, Corolla Verso, RAV4 och Yaris
Boka service online nu med några få enkla steg

Mer från Toyotas värld

Toyota GR 86 Toyota GR 86 Välkommen till den tredje GR-modellen! Vår nya kraftfulla GR 86 bygger på körglädje – precis som sin legendariska föregångare. UPPTÄCK NYA MIRAI UPPTÄCK NYA MIRAI Nya Toyota Mirai sticker ut från mängden med sin eleganta och dynamiska siluett, och den iögonfallande designen blandas med innovativ teknik i framkant. Pressinformation från Toyota Pressinformation från Toyota Här samlar vi våra senaste pressmeddelanden samt nyheter, bilder och faktamaterial om Toyota. Allt material i pressrummet vänder sig till media och bilder får användas fritt i redaktionella sammanhang. Corolla är tillbaka Corolla är tillbaka Nu börjar en ny spännande era för världens mest sålda bil. Den bästa Corollan som någonsin byggts finns i två versioner: en sportig och dynamisk halvkombi och eleganta och sofistikerade Touring Sports. Corolla är tillbaka – och den kommer att överraska dig.