Toyota original torkarblad

För en säkrare färd

En ren framruta handlar om att du ska komma fram säkert med din Toyota.

Våra original torkarblad är av högsta kvalitet för att du alltid ska ha god sikt — även när regnet står som spö i vägbanan. Här är skälen till varför du alltid ska välja torkarblad från Toyota:

  • Snabbt att byta — tar bara en halv minut
  • Inga irriterande oljud eller skakningar i bladet
  • Gjorda av slitstarkt kvalitetsgummi som gör sitt jobb i alla väder
  • Avlägsnar vatten från framrutan snabbare än konkurrerande torkarblad
  • Tillverkade enligt Toyotas höga kvalitetsnormer
När behöver du byta torkarblad?

När du väl behöver byta torkarblad är det en enkel match. Så här kan du kontrollera om det är dags att byta:

Strimmor
/

Problem: Tunna strimmor på rutan där torkarbladen inte har kommit åt p.g.a. främmande partiklar på bladen eller slitage.
Lösning: Rengör torkarbladets kant. Om det inte hjälper är det dags att byta blad.

Skakningar och oljud
/

Problem: Bladen vibrerar mot rutan och orsakar irriterande oljud p.g.a. kemikalier på bladet eller deformation av gummit. 
Lösning: Rengör rutan och bladets kant. Om det inte hjälper är det dags att byta blad.

Fläckar
/

Problem: Fläckar uppstår på framrutan p.g.a. att torkarbladet är slitet.
Lösning: Byt till nya blad.

Boka service online nu med några få enkla steg

Mer från Toyotas värld

Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab För ägare av Hilux D-Cab av senaste modell (2016 – 17) finns en uppgradering av antisladdsystemet tillgänglig. Kontakta din återförsäljare för ytterligare information. Toyota Instruktionsfilmer Instruktionsfilmer Vill du lära dig hur du får ut det mesta av våra tillbehör och andra produkter? Våra instruktionsfilmer hjälper dig med allt från att kolla torkarbladen till att byta däck. Bättre samhälle Bättre samhälle Toyotas engagemang för miljön har alltid sträckt sig utanför den egna verksamheten. Som samhällsmedborgare har vi ett ansvar mot planeten vi bor på, och vill bidra till ett hållbart samhälle i samklang med naturen. Toyota Miljöledarskap Miljöledarskap Vi bryr oss om miljön, det är grundläggande för oss och vår verksamhet. Vi strävar efter att ständigt minska den påverkan vår verksamhet har på omvärlden och har konsekvent banat väg för ny teknologi, samt nya produkter och arbetssätt som är snällare mot miljön och bidrar till ett mer hållbart samhälle.