Hitta närmaste återförsäljare!
Boka provkörning
Bygg din Toyota
Begagnade bilar
Min Toyota

Toyota ProTect

ge din bil en nybilsfinish som består

Toyota ProTect är originaltillbehör speciellt framtaget för din bil som skyddar lacken, får bilen att skina och skapar ett skydd för sätenas klädsel.

Upptäck Toyota ProTect

Få saker kan mäta sig med skicket hos en alldeles ny bil. Men att bevara bilen lika fin under lång tid har alltid varit svårt, eller rentav omöjligt. Tills nu.

Toyota ProTect är en revolutionerande bilvårdsprodukt som har sitt ursprung hos NASA och ger ytorna på din bil ett högeffektivt skyddande skikt. En enda behandling med ProTect hos din auktoriserade Toyota-återförsäljare är allt som behövs för fem års garanterad effekt.

Den definitiva lösningen

Toyota ProTect är inte något traditionellt vax och inte heller något avancerat polymermedel. Produkten bygger på en ny teknologi som åstadkommer en molekylär bindning med lacken på din bil och beseglar den med ett extremt hårt och slitstarkt extra skikt.

  • Skapar en stenhård finish som samverkar med lacken
  • Skyddar mot vägsmuts, utsläpp, surt nedfall, lösningsmedel, fågelträck m.m
  • Vattenavvisande så att din bils nybilsskick ska räcka längre
  • Inga månatliga behandlingar för att garantin ska gälla
  • Perfekt för att förnya utseendet på äldre bilar
  • Flera gånger mer långvarig effekt än med avancerade polymermedel
  • Lackskyddsgaranti i 5 år från applicering
  • Fungerar även på lättmetallfälgar och invändiga tyger
Enklare rengöring

När du en gång förseglat din bil med Toyota ProTect är det en smal sak att hålla den ren och snygg. Tvätta bilen som vanligt med bilschampo utan vax och du behöver inte vaxa bilen under den 5-åriga garantitiden.

Bevara värdet på din bil

Att hålla bilen i nybilsskick handlar inte bara om att bilen ska vara snygg. Det handlar också om att bilen ska vara värd så mycket som möjligt den dag du vill sälja den.

Bilens skick
Toyota ProTect hjälper dig att bevara din bil i bästa möjliga skick så att du får bra betalt för den när du bestämmer dig för att byta ut den.

Garantin kan överlåtas
Om du säljer din bil innan den 5-åriga garantitiden gått ut, övertas den återstående garantitiden av bilen nya ägare.

Ett bra säljargument
Alla som söker ny bil vill kunna göra en trygg affär. Toyota ProTect bidrar till att göra din bil till en sund investering för dess nästa ägare. Det vinner både köpare och säljare på.

Skydda din bil inifrån och ut

Till skillnad från vaxer och avancerade polymermedel kan Toyota ProTect inte bara användas för bilens utvändiga lack, utan också för klädslar, mattor, lättmetallfälgar och sidofönster.

Utvändigt

Försegla din bil med ett hårt extra skikt som skyddar bilens utsida från föroreningar, surt nedfall och annan utomstående påverkan.

/
Invändigt

Skydda bilens tyger från vardagssmuts. Torka bara av ytorna när du rengör bilen. Bleker ej.

/
Lättmetallfälgar

Ge dina dyrbara fälgar ett svårslaget skydd mot väder och vind, bromsdamm och vägsmuts.

/
Kontakta en Toyota-återförsäljare
för mer information.

Läs mer om ...

Toyotas Originaldelar Toyotas Originaldelar Toyotas originaldelar upprätthåller kvaliteten på din bil och säkerställer långvarig prestanda och ro i sinnet. Toyota Bromsbelägg Bromsbelägg Med Toyotas original bromsbelägg får du hög kvalitet, konkurrenskraftigt pris och effektiv bromsprestanda under lång tid. Toyota Originaltillbehör Toyota Originaltillbehör Alla våra tillbehör har utformats av Toyota för en Toyota. Allt för att du ska kunna anpassa din bil utan att förlora vad den en gång byggdes för att vara. En Toyota. Toyota auktoriserade bilverkstäder har Sveriges nöjdaste kunder Toyota auktoriserade bilverkstäder har Sveriges nöjdaste kunder Enligt Nordic Benchs senaste undersökning är det framförallt att kunderna känner sig schyst behandlade som är avgörande.