Takbox

Kompromissa inte med utrymme - plats för allt du vill ha med dig

Trött på att kompromissa med packningen? Slipp fundera över vad som får plats eller inte och ta med alltihop istället. Med en takbox får du plats med allt du vill ha med, vare sig det är packning för familjesemestern eller skidresan.

Snabbt och enkelt utökar du lastutrymmet med 460 liter och skapar mer plats inuti bilen för alla medpassagerare. För att fästa din takbox behöver du även en lasthållare.

En lasthållare gör det även enklare att lasta långa och stora saker, samtidigt som du slipper ta upp utrymme i kupén. Den är enkel att både fästa och ta av vid behov.

/
Takbox - snygg och rymlig med smarta funktioner.
Strömlinjeformad takbox i blanksvart, kan öppnas från både höger och vänster för att underlätta i- och urpackning.

  • Vikt: 21 kg.
  • Volym: 460 liter.
  • Mått: 205 x 84 x 45 cm.
  • Maxlast: 75 kg (kontrollera max taklast på din bil).
  • Utöka lastförmågan i bilen.
  • Slipp last i kupén, mer utrymme för dig och dina passagerare.
  • Lasta enkelt och snabbt.
  • Full åtkomst till bagageutrymmet utan att takboxen är i vägen tack vare dess framskjutna placering på taket.

Mer från Toyota

UPPTÄCK NYA MIRAI UPPTÄCK NYA MIRAI Nya Toyota Mirai sticker ut från mängden med sin eleganta och dynamiska siluett, och den iögonfallande designen blandas med innovativ teknik i framkant. Pressinformation från Toyota Pressinformation från Toyota Här samlar vi våra senaste pressmeddelanden samt nyheter, bilder och faktamaterial om Toyota. Allt material i pressrummet vänder sig till media och bilder får användas fritt i redaktionella sammanhang. Corolla är tillbaka Corolla är tillbaka Nu börjar en ny spännande era för världens mest sålda bil. Den bästa Corollan som någonsin byggts finns i två versioner: en sportig och dynamisk halvkombi och eleganta och sofistikerade Touring Sports. Corolla är tillbaka – och den kommer att överraska dig. Nya Toyota Yaris GRMN Nya Toyota Yaris GRMN Inspirerad av Toyotas comeback till FIA World Rally Championship 2017, är den nya limited edition Yaris GRMN här och såklart testad på Nürburgrings Nordschleife.