Toyota Delbetalning

Betala i din egen takt

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig en förmånlig delbetalning. Du kan välja att delbetala kostnaden för exempelvis service- och reparationer, självrisker eller tillbehör.

Att ansöka om delbetalning är både enkelt och snabbt gjort - du får svar direkt. Hör med din Toyota återförsäljare att de kan erbjuda Delbetalning.

Delbetala med Toyotakortet

Så här går det till:

/
Tala med en servicerådgivare hos din Toyota återförsäljare och säg att du vill ansöka om delbetalning.
/
Kreditansökan görs direkt och du får svar lika snabbt.
/
Signera köpet med ditt mobila BankID.
/
Toyotakortet

När du väljer att delbetala ett köp kommer vi att skicka ett Toyotakort till dig. Du väljer själv om du vill börja aktivera kortet och börja använda det. Aktiverar du kortet kan du löpande använda Toyotakortet vid delbetalningar hos våra återförsäljare.

/
Appen - Många möjligheter och en bra överblick

I Wasa Kredit-appen finns allt samlat allt på ett ställe för dig som delbetalat ett köp hos våra återförsäljare eller har Toyotakortet. Det betyder att du kan göra det du behöver - oavsett plats!

Det här kan du göra i Wasa Kredit-appen:

  • Se aktuellt saldo
  • Aktivera ditt kort
  • Dela upp dina köp
  • Få information om köp och transaktioner på kontot
  • Få information om din senaste avisering
  • Föra över pengar till valfritt bankkonto
  • Ansöka om ändrad kreditgräns

Mer från Toyota

Toyota Elhybrid Elhybrid Elhybriden är det mest bekväma sättet att köra på el då det inte behövs några sladdar för att ladda batteriet. Så här fungerar det! Dags för ny tjänstebil? Dags för ny tjänstebil? En lite mindre? Eller kanske en lite större? Eller precis lagom? Vi har elhybrider som passar alla. Våra tjänstebilserbjudanden Våra tjänstebilserbjudanden Se våra erbjudanden som passar dig som tjänstebilsförare, egenföretagare och inköpare. Toyota transportbilar Toyota transportbilar Transportbilar i olika modeller och motoralternativ. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla.