Hitta närmaste återförsäljare!
Boka provkörning
Bygg din Toyota
Begagnade bilar
Min Toyota

Expresservice

snabb och smidig service

När din Toyota ska in på sin regelbundna kontroll vill du att det ska gå snabbt och smidigt. Därför har vi tagit fram Toyota Express Service som görs på vissa verkstäder.

En timme utan din bil

Toyota Expresservice tar max 1 timme. Du väljer en tid som passar dig, kommer in med bilen och inom 1 timme är du på väg härifrån igen. Prova Toyota Expresservice nästa gång det är dags för service. Garanterat krångelfritt.

Dubbla uppmärksamheten – men inte kostnaden

När du väljer Toyota Expresservice tas din bil hand om, av två skickliga tekniker som arbetar efter noggrant planerade rutiner. Det betyder att servicetiden kan halveras, utan att det kostar mer än en standardservice. Du får glädje av den snabba och effektiva hanteringen utan att behöva betala något extra, samtidigt som din bil sköts om på ett sätt som gör att den kan rulla vidare problemfritt i många år framöver.

Hela processen är utformad för att vara okomplicerad och effektiv i varje moment, från incheckning till det avslutande pappersarbetet. Medan du väntar kan du dricka kaffe, läsa tidningen, ta en promenad eller koppla upp dig på nätet. Hur du än väljer att tillbringa väntetiden kan du vara säker på att kunna köra iväg med din bil igen inom 1 timme. Det är ett löfte.

Teknik till din tjänst

Nyckeln till framgången för Toyota Expresservice ligger i den tekniska specialutrustning som vi har tagit fram för att optimera användningen av de 60 minuter som vi har hand om din bil. Utrustningen används för att snabba upp processen och bidrar, tillsammans med effektiva arbetsrutiner hos våra tekniker, till att förkorta servicetiden dramatiskt. Den avancerade utrustningen möjliggör också för våra tekniker att säkerställa att arbetet med din bil utförs med sedvanlig hög Toyota-kvalitet.

Bekvämt till rätt pris

Toyota Expresservice är ett snabbt och enkelt sätt att underhålla din bil. Eftersom servicen utförs medan du väntar behöver du inte vara utan bil en hel dag eller bekymra dig om hyrbil eller lånebil. Medan du sitter bekvämt och väntar får din bil förstklassig behandling – utan att det kostar dig något extra.

Läs mer om ...

Toyota Däck Däck Bilens säkerhet, prestanda och komfort påverkas av vilka däck och fälgar du väljer. Tveka inte att höra av dig om du behöver råd. Toyota Förbesiktning Förbesiktning På Toyota Verkstad hjälper vi dig gärna inför besiktningen. Vi ser till att din bil är i gott skick så att du slipper den kostnad och det besvär en ombesiktning innebär. Fristående verkstäder Fristående verkstäder Här ger vi fristående verkstäder tillgång till teknisk dokumentation och information såsom reparationshandböcker, servicedatablad och tekniska bulletiner. Skada och olycka Skada och olycka Oavsett omfattning finns ett nätverk av auktoriserade Toyota-verkstäder där du kan få hjälp med skadan och få tillbaka din bil minst lika snygg som innan.