Hitta närmaste återförsäljare!
Boka provkörning
Bygg din Toyota
Begagnade bilar
Min Toyota

Service hos Toyota

vi tar hand om din bil

Din Toyota är byggd för att gå och gå, felfritt och länge med minimal miljöpåverkan. På Toyota Verkstad tar vi hand om din bil på allra bästa sätt.

Toyota auktoriserade bilverkstäder har Sveriges nöjdaste kunder

I en ny rapport från analysinstitutet Nordic Bench har svenska bilägare fått säga sitt om vad de tycker om den bilverkstad de anlitar. Respondenterna fick bland annat ange i vilken grad de kan tänka sig att rekommendera sin bilverkstad till vänner och kollegor. Frågorna fördjupas sedan för att i slutändan ge ett resultat av hur bilverkstäderna står sig i jämförelse med varandra. Så... Vad är det som gör att kunderna känner lojalitet med en viss bilverkstad? Läs hela pressmeddelandet här!

Servicegaranti

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.

Minsta möjliga värdeminskning

Var rädd om din bil. Att låta oss på Toyota sköta din bil åt dig är ett bra sätt att maximera bilens andrahandsvärde, spara bara dokumentationen av servicen som utförts av en Toyota Verkstad. Förutom att du ökar attraktionskraften hos din bil så är auktoriserad service en förutsättning för att Toyotas omfattande begagnatgaranti ska gälla. Läs mer om en av branschens bästa begagnatgaranti - Toyota Kvalitetsgaranti.

Serviceintervaller

Du ska alltid kunna lita på din Toyota, förutsatt att du är noga med bilens serviceintervaller. Service bör göras en gång om året eller var 1.500:e mil (med undantag för vissa modeller). Vartannat år gör vi en fullständig service på bilen inklusive funktions- och säkerhetskontroll (inkl oljebyte). Vartannat år görs ett oljebyte med säkerhetskontroll. För bilar med dieselmotorer och bilar tillverkade före 1997 kan andra serviceintervaller gälla. Hitta din bils serviceintervaller i bilens instruktionsbok, fråga din Toyota-verkstad eller ladda ner pdf.

Trygghetsservice

En service och för Toyotabilar som är 8 år eller äldre, för endast 1.695 kr (tillägg för dieselmotorer). Ingår gör även Toyota Trygghetsassistans. Trygghetsservice innefattar byten (av motorolja och oljefilter till motor) och kontroller (av batteri, avgassystem, bromsrör, bromsslangar och bromsledningar, läckage på motor, läckage på växellåda, läckage på kylare, drivaxeldamasker, däckens mönsterdjup och skick, bromsbelägg och bromsskivor, belysning och styrelektronik).

Toyota Trygghetsassistans

Under ett år kan du dygnet runt ringa vår larmcentral om du får problem med bilen, t ex bensinstopp eller borttappad bilnyckeln. Du kan t.ex få fri bärgning eller starthjälp – helt utan självrisk. Toyota Trygghetsassistans gäller för driftsstopp som förhindrar fortsatt färd och som orsakats av: oförutsett maskinhaveri, bränslebrist, punktering, förlust av bilnycklar, stöld, stöldförsök eller skadegörelse.

För mer information kring villkor och omfattning, vänd dig till din närmaste Toyota Verkstad.

Läs mer om ...

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!