Tjänstebilsförare

Tjänstebil

Välj världens mest sålda bil. Eller nästa nivå av elhybridprestanda.
Vad du än letar efter så vi den ultimata tjänstebilen för just dig.

/
En tjänstebil för framtiden.
Med ett förmånsvärde som matchar.

Vi tror inte det kan vara enklare än att köra en Toyota som tjänstebil, det finns en lång rad fördelar. Här är några:

En bil för jobb och fritid.

Hos Toyota hittar du bilar som passar dina behov, för både arbete och fritid, oavsett om du vill ha en liten smidig bil för kundmöten i stan eller en stor SUV där hela familjen får plats. Från Yaris, Corolla och Corolla Touring Sports till C-HR, RAV4 och Camry.

Det finns en modell för alla, oavsett plånbok, yrkesroll, familjesituation eller tycke och smak. Här kan du läsa mer om Toyotas bilmodeller.

Förmånligt.

Flera av våra tjänstebilar går att få som elhybrid. Att välja eldrift idag är också ett smart val med tanke på den nya fordonsskatten (Bonus Malus) i Sverige. Kortfattat innebär den nya skatten att fordon med lägre koldioxidutsläpp får en förmånligare fordonsskatt och således ett lägre förmånsvärde.

Många av våra modeller har exempelvis så pass låga utsläpp att du under 2019 endast betalar den obligatoriska grundavgiften på 360 kr/år och slipper fordonsskatten helt. Ännu ett skäl att välja eldrift helt enkelt.

Vidare kommer alla våra elhybrider även efter årsskiftet ha en fortsatt jämförbar låg fordonsskatt, när skatten baseras på den nya mätcykeln WLTP.

Här kan du läsa mer om hur Toyota leder utvecklingen av eldrift.

Säkerhet och driftsäkerhet.

Vårt säkerhetssystem Toyota Safety Sense ger svårslagen säkerhet på vägen. Toyota Safety Sense består av fem aktiva säkerhetssystem som tillsammans bidrar till minskad kollisionsrisk, vilket i sin tur resulterar i en säkrare körupplevelse.

Skulle något mot förmodan gå fel är hjälpen alltid nära till hands. Med drygt 110 verkstäder runt om hela landet är hjälpen alltid nära, där våra välutbildade tekniker har erfarenhet från 4 generationer av elhybridteknik.

Dessutom ingår Toyota Eurocare Vägassistans till alla våra bilar så att du kan vara än mer säker på att hjälpen kommer till dig. Oavsett om det handlar om en borttappad bilnyckel eller motorhaveri.

Här kan du läsa mer om Toyota Safety Sense och Toyota Eurocare Vägassistans.

Sveriges mest nöjda bilägare kör Toyota
Läs mer här.