Toyota GR-modeller

Sportbilar med motorsport i sitt DNA

För förare som älskar att köra

I över 60 år har Toyota utmanat gränserna med sina bilar och personer inom motorsport för att hela tiden utvecklas till att ständigt bli ännu bättre. GR-serien förkroppsligar den filosofin. Rena sportbilar som bygger på kunskap och teknik från tävlingarna för att kunna leverera pulshöjande glädje och förstklassig körkänsla varje gång.

En röd tråd mellan racing och vägarna

Toyota GR-modellerna är en serie sportbilar som bygger på kunskapen och tekniken hos TOYOTA GAZOO Racing. Upptäck körglädjen.

100% sportbilskänsla

Från GR Yaris till GR 86 är alla våra GR-modeller renodlade sportbilar, gjorda för att leverera 'waku-doki'. Den pulshöjande körglädjen tar dig med storm och får dig att känna dig som ett med bilen - precis och balanserad. Det här är inte bilar för att ta dig från punkt A till punkt B. De är en naturlig förlängning av dig själv. De får dig att känna dig levande. Det är bilar som du bara vill fortsätta köra.

Utforska GR-modellerna

GR-modellerna har skapats utifrån kunskapen och erfarenheten vi utvecklat under motorsport-tävlingarna

/
GR 86

Kommer snart

Upptäck mer

/
GR Yaris convenience pack
 • DIN hk: 261
 • Maxhastighet: 230 km/h / Acceleration 0-100 km/h på 5,5 sek
 • Blandad körning WLTP: CO2: 186 g/km / Bränsleförbrukning: 8,2 l/100km
 • Modellspecifik information: GR-FOUR 4WD + NAVI
Upptäck mer
/
GR Yaris circuit pack
 • DIN hk: 261
 • Maxhastighet: 230 km/h / Acceleration 0-100 km/h på 5,5 sek
 • Blandad körning WLTP: CO2: 186 g/km / Bränsleförbrukning: 8,2 l/100km
 • Modellspecifik information: GR-FOUR 4WD + Limited Slip Differential (LSD)
Upptäck mer
/
GR Supra 3,0L
 • DIN hk: 340
 • Max hastighet: 250 km/h / Acceleration 0-100 km/h på 4,3 sek
 • Blandad körning WLTP: CO2: 185 g/km / Bränsleförbrukning: 8,1 l/100km
 • Modellspecifik information: Adaptive Variable Suspension (AVS), aktivt fjädringssystem
Upptäck mer
GR 86

GR 86 är skapad med ett tydligt mål: ren körglädje. Ett resultat av flera bakhjulsdrivna Toyota sport modeller med frontmonterade motorer, där racinginspirerad aerodynamik förenats med en perfekt balanserad vikt. Som gjord för att du ska le bakom ratten.

Upptäck GR 86

GR Yaris

GR Yaris är inte någon vanlig småbil. Utvecklad och framtagen av experterna bakom TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, förenas banbrytande racingteknik med erfarenhet från vägarna i den här bilen. Tack vare det avancerade GR-FOUR 4WD systemet är den kraftfull, agil och säker i minsta rörelse för att kunna leverera oändlig körglädje.

Upptäck GR Yaris

GR Supra

Den första globala GR-modellen, Toyota GR Supra, är den ultimata symbolen för körglädje. Modellserien kommer med en kraftig 3-liters turbomotor. Vår förstklassiga sportbil lovar en glädjefylld kombination av prestanda och precision för en känsla helt olikt något annat.

Upptäck GR Supra

Upptäck TOYOTA GAZOO Racing

TOYOTA GAZOO Racing förkroppsligar Toyotas åtagande att överkomma varje nytt hinder och att ständigt utvecklas. Målet är att utifrån de unika förhållanden som råder inom motorsport, tillverka bättre bilar genom att ta fram ny teknik och nya lösningar.

Vi tävlar med våra bilar för att pusha oss själva till att ta lärdom från de tuffaste utmaningarna.

Genom att tävla på alla typer av vägar, och ta oss an nya utmaningar, inspireras vi till att bygga och utveckla bättre bilar hela tiden. Vi tillverkar Toyotas framtida DNA.

Vi kommer att fortsätta tävla för att kunna ge friheten, äventyret och möjligheten att uppleva körglädjen till alla människor.

Läs mer om TOYOTA GAZOO Racing

/
Toyota GR Sport-modeller

Med inspiration från TOYOTA GAZOO Racing, ger våra GR SPORT-modeller en känsla av dynamisk stil i vardagen. Varje modell är noggrant designad för att utstråla attityd med kombinationen av en unik, racininspirerad exteriör med en sportig interiör och premiumdetaljer.

Upptäck mer