1. Uppkopplade tjänster
  2. MyToyota
  3. MyT legal notice
Jag vill....

MyToyota friskrivning

1. Observera att de fjärrstyrda funktionerna visas endast i illustrationssyfte. Kontakta din Toyota-återförsäljare för information om vilka funktioner som är tillgängliga i ditt land.


2. Vissa funktioner är modellberoende, kontakta din Toyota-återförsäljare för information om vilka funktioner som finns tillgängliga för din bilmodell.


3. Observera att funktioner för fjärrstyrd klimatkontroll kanske inte är tillgängliga i ditt område beroende på lokal lagstiftning. Kontakta din Toyota-återförsäljare för information om vilka funktioner som är tillgängliga i ditt land.


4. När du använder fjärrstyrda tjänster, se till att:

Fordonet står helt stilla och du kontrollerar säkerheten i fordonets omgivning. Se till att det inte finns några människor eller djur i fordonet.

Inte använda systemet om huven är öppen eller när fordonet är parkerat inomhus utan ventilation.

Använda den här tjänsten endast när det är nödvändigt. Visa respekt mot miljön och minimera överdrivet buller eller luftföroreningar. 

Respektera alltid lagar och lokala föreskrifter och regler som kan begränsa användningen av dessa tjänster i ditt område (till exempel kan denna tjänst i vissa regioner vara reserverad för elfordon eller för privata vägar).