1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Kommer snart
  3. Nya Land Cruiser
Jag vill....
Redo för nästa äventyr?
Scrolla Hoppa över
REDO FÖR NÄSTA ÄVENTYR?

HELT NYA LAND CRUISER

DITT NÄSTA ÄVENTYR BÖRJAR HÄR

Legendariska Toyota Land Cruiser är tillbaka – tuffare och smartare än någonsin. Den pånyttfödda ikonen är full av ny teknik. Med sin robusta design och Toyotas välkända kvalitet är den redo för nya äventyr.

Ett ikoniskt utseende
Ostoppbar fyrhjulsdrift
En legendarisk historia
Innovativ och intelligent
Arv
EN IKON FÖDS
Historien om Land Cruiser börjar med prototypen Toyota BJ. 1951 blir den historisk då den tar sig högre upp på Mount Fuji än någon bil tidigare klarat av. 1954 byter BJ namn och blir Land Cruiser. En ikon är född.
First Edition

EN FRAMTIDA KLASSIKER

First Edition är omöjlig att missa. Nya Land Cruisers retroinspirerade design förstärks ytterligare med de ikoniska runda framlyktorna, ett unikt färgalternativ och en iögonfallande tvåtonslack. Om du vill ha den här framtida klassikern ska du inte vänta för länge – du kan bara beställa Land Cruiser First Edition under en begränsad period.
TIDLÖS. PÅ RIKTIGT.
Land Cruiser har aldrig brytt sig om skiftande trender. Den har alltid haft en dragningskraft som aldrig blir omodern. Det är den tidlösa First Edition ett tydligt exempel på.
Design
TILLBAKA TILL RÖTTERNA
Den ursprungliga Land Cruiser var konstruerad snarare än designad. Det var nyckeln till modellens framgång och den kultstatus som bilen har idag. Nya Land Cruiser går i originalets fotspår med robusta och okomplicerade proportioner och har en design där form följer funktion.

DESIGN MED ETT SYFTE

Varje del och varje form på nya Land Cruiser fyller ett specifikt syfte. Den låga fönsterlinjen gör att rutorna kan vara stora, vilket ger fantastisk sikt åt alla håll. Lyktorna ligger infällda i hörnen för ett bättre skydd.

MER GREPP, MINDRE SMUTS

Land Cruiser Executive kommer med 20-tumsfälgar och ett imponerande grepp oavsett väglag. Dessutom rinner smuts lätt av när du kör på blöta och leriga grusvägar tack vare de trapetsformade hjulhusen.

UNDER BAR HIMMEL

Land Cruisers panoramatak sträcker sig över två sätesrader och fyller kupén med ljus. Oavsett vart äventyret tar dig, har du alltid en bar himmel ovanför dig.

SUVERÄN SIKT ÅT ALLA HÅLL

I Land Cruiser sitter du högt. Tack vare de stora rutorna och den låga instrumentpanelen finns det inget som skymmer din sikt.

INTUITIVT OCH LÄTTANVÄND

Toyotas rallyförare var med i arbetet med förarmiljön. Med hjälp av deras insikter blev mittkonsolen en lättanvänd och ergonomisk yta.

ETT STORT OCH FLEXIBELT UTRYMME

Det stora lastutrymmet är flexibelt och mångsidigt. Om du behöver ännu mer plats kan du fälla ner både den andra och tredje sätesraden.


LÄR KÄNNA
NYA LAND CRUISER

Kapacitet
KÖR VART SOM HELST OCH TILLBAKA

EN ÄKTA SUV

Land Cruiser är byggd för att ta sig fram på alla typer av vägar och väglag. Den använder den nya styva GA-F-plattformen och har en elektronisk servostyrning. Tack vare fjädringens långa slaglängd och en urkopplingsbar främre krängningshämmare får du bättre körbarhet i ojämn terräng och ökad komfort på vanlig väg.

KÖR ALDRIG FAST

Land Cruisers tidlösa silhuett handlar inte bara om utseende. Den rymmer en förstärkt, styv ram som ger bättre kontroll och körbarhet. De korta överhängen tillsammans med den generösa höjden ger en imponerande markfrigång.

BACKA ALDRIG FRÅN EN UTMANING

Med Multi-Terrain Select kan du optimera både fjädring och drivlina för olika underlag. När körningen blir teknisk tar Crawl Control hand om hastigheten så att du kan fokusera helt på styrningen.

Nya Land Cruiser
Håll dig uppdaterad
Var först med det nyaste – skriv upp dig på vårt nyhetsbrev om Toyota Land Cruiser.