1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Kommer snart
 3. Yaris
Jag vill....
NYA

YARIS

Nya Toyota Yaris

UTFORSKA STADEN

Det finns ny energi i staden. Nya Yaris är dynamisk och kompakt. Och med sina förbättrade hybriddrivlinor, som inkluderar ett nytt kraftfullt alternativ med 130 hästkrafter, är den är full av körglädje. Med sömlösa anslutningsmöjligheter och säkerhetssystem som gör stadskörning bekväm och enkel, kommer du aldrig vilja stanna.

UPPTÄCK ALLA UTRUSTNINGSNIVÅER

Upptäck Yaris alla olika utrustningsnivåer, från enkla rena linjer i Active och Active Plus till racing-inspirerade GR SPORT. Det finns en Yaris för just din livsstil.

*Bilarna på bilderna kan vara utrustade med tillbehör som inte är tillgängliga i Sverige.

 • ACTIVE

  Från 254 900 kr

  - Multimediaskärm 9 tum
  - Informationsdisplay 4,2 tum (TFT) och analoga mätare
  - Klädsel tyg
  - Fälgar 15", stål
  - Strålkastare halogen
  - Parkeringsbroms elektrisk

 • ACTIVE PLUS

  Från 280 900 kr

  - Informationsdisplay 7 tum och digitala mätare
  - Fälgar 16 tum, lättmetall, maskinbearbetade
  - Strålkastare LED- Dimljus LED
  - Fönsterhissar elmanövrerade
  - Mörktonade rutor bak

 • STYLE

  Från 316 900 kr

  - Förardisplay 12,3 tum med digitala mätare
  - Multimediaskärm 10,5 tum
  - Trådlös laddare & stämningsbelysning
  - Klädsel, halvskinn
  - Fälgar 17 tum, lättmetall maskinbearbetade
  - Smart Entry & Smart Start

 • PREMIERE EDITION

  Från 333 800 kr

  - Vindrutedisplay (Head Up Display)
  - Smart Digital Nyckel
  - Klädsel halvskinn
  - Tvåtons-lack
  - Fälgar 17 tum, lättmetall svarta maskinbearbetade

 • GR SPORT

  Från 335 800 kr

  - Förardisplay 12,3 tum med digitala mätare
  - Multimediaskärm 10,5 tum
  - Klädsel mocka, GR SPORT
  - Fälgar 18 tum, lättmetall maskinbearbetade med röda detaljer
  - Smart Entry & Smart Start

BYGGD FÖR STADEN

 • Motor
  Elhybrid 116 hk eller 130 hk
 • Utrustningsnivåer
  Upptäck Yaris fem olika utrustningsnivåer, Active, Active Plus, Style, GR SPORT samt Premiere Edition.
Utforska din Yaris

SOFISTIKERAD STREETSTYLE

Med sin outtröttliga energi och djärva design är nya Yaris laddad med positivitet. I staden är den smidig och flexibel samtidigt som de självladdande hybriddrivlinorna är perfekta även för motorvägen. Nya Yaris är alltid redo att köra. Utforska den i 360° nedan.

* Bilarna på bilderna kan vara utrustade med tillval som inte finns i Sverige.
Tvåtonslack

STIL SOM STICKER UT

Nya Yaris Premiere Edition förstärker sin distinkta stil med dramatisk tvåtonslack. Kraftfulla Neptune Blue kompletterar den eleganta svarta taklinjen och ger energi vart du än åker.

Maskinbearbetade lättmetallfälgar

FÄLGAR DU LÄGGER MÄRKE TILL

Nya Yaris är lika sofistikerad som större bilar. Ingenstans syns det tydligare än på de 17 tum stora maskinbearbetade lättmetallfälgarna* som stjäl showen med sin juvelliknande finish, samtidigt som de gör bilen smidig att köra. * Standard på Premiere Edition

Interiör

BEKVÄM & UPPKOPPLAD

Nya Yaris ger dig energi med sin bekväma och livfulla interiör. Kupéns distinkta blå dekorlinjer och läckra stämningsbelysning lyfter ditt humör. Och den sömlösa smartphone-integrationen* ser till att du alltid är uppkopplad. *Standard på Premiere Edition

Intuitiv teknik

TA KONTROLL

Digitala skärmar kombineras med intuitiva gränssnitt för att ge dig en rik användarupplevelse. Du får full kontroll med den digitala instrumentpanelen, medan den 10,5 tum stora multimediaskärmen* ger enkel åtkomst till din media. *10,5 tum multimediaskärm ej tillgänglig för Active och Active Plus

12,3 tum förardisplay

TEKNIK SOM GER KRAFT

Med en bekväm körställning och användarvänlig digital instrumentpanel är nya Yaris byggd runt dig. Konfigurera den snygga 12,3 tum stora förardisplayen* som du vill ha den, med fyra olika designalternativ att välja mellan. *Ej tillgänglig för Active och Active Plus.

10,5 tum multimediaskärm

ALLTID UPPKOPPLAD & UPPDATERAD

Allt är roligare när du är uppkopplad. Med sin 10,5 tums multimediaskärm* och kraftfulla röstigenkänning, sätter nya Yaris teknik dig i centrum. Med over-the-air-uppdatering säkerställer att du alltid har den senaste programvaran. * Ej tillgänglig för Active och Active Plus.

Smart digital nyckel*

MOBILEN ÄR NYCKELN

Din mobil är alltid med dig, så varför inte använda den som bilnyckel? Du behöver inte ta upp den ur fickan eller väskan, med den nya smarta digitala nyckeln kan du snabbt och enkelt låsa och låsa upp din Yaris. Nyckeln är säker och bekväm och kan delas med upp till fem personer.

*Den smarta digitala nyckeln förväntas introduceras under 2024 och blir endast tillgänglig på vissa utrustningsnivåer. Produktionstidpunkt är inte tillgänglig i detta skede. Funktionernas tillgänglighet och fordonsspecifikationer kan variera mellan modeller, utrustningsnivåer och marknader. Bilderna är endast avsedda att illustrera och är inte den slutliga designen.
Förbättrad hybrid

ENERGIKICK

Responsiv och smidig i stan, men också perfekt på motorvägen.

Nya Yaris stannar aldrig

VALFRIHETENS KRAFT

Nya Yaris är laddad med positivitet och en passion för livet, och ger dig valmöjligheter med sina två olika hybriddrivlinor.

Hybrid 115

Stressfri, smidig och idealisk för stadskörning – den energiska 1,5 Hybrid 115 kunde inte vara enklare att leva med. Finns för utrustningsnivå Active och Active Plus.

Hybrid 130

Den mest kraftfulla av de två 1,5-liters hybriddrivlinorna, den nya versionen med 130 hästkrafter, är perfekt för aktiv och sportig körning. Finns för utrustningsnivå Style, GR SPORT och Premiere Edition.
Säkerhet

TOYOTA T-MATE. MED DIG FÖR EN SÄKRARE RESA

Nya Yaris är uppdaterad med T-Mate, våra allra bästa säkerhetsfunktioner. T-Mate består av en rad system utformade för att stödja dig och göra körningen ännu säkrare, oavsett om du parkerar, kör på motorvägen eller i stan. T-Mate ser till att du alltid är i säkra händer. Här under kan du se utvalda höjdpunkter.