Räkna på Privatleasing
Beräkna månadskostnad
Hitta närmaste återförsäljare!
Kontakta oss
Min Toyota

Billån

för privatpersoner

Toyota Financial Services är en smidig partner när du vill finansiera din nya eller begagnade bil, oavsett märke.

Billån

Oftast behövs ingen annan säkerhet för lånet än din nya bil. Kontantinsatsen är lägst 20 % av bilens pris vilken betalas kontant eller med en inbytesbil. Din Toyota-återförsäljare hjälper dig med låneansökan och du får ett kreditbesked direkt. Du kan även trygga din ekonomi med ett låneskydd kopplat till ditt billån. Vi erbjuder dig självriskreducering på vagnskadeförsäkringen när du tecknar finansiering för din fabriksnya Toyota.

Välj din månadskostnad
Du kan själv påverka månadskostnaden genom att välja kreditbelopp och löptid som passar din ekonomi. Avbetalningsperioden kan variera från 12 till 72 månader. Vanligtvis är lånet ett annuitetslån, vilket betyder att månadskostnaden i grunden är lika stor hela tiden. Billånet är flexibelt och går att lösa när som helst utan några extra avgifter.

Kontakta en återförsäljare för hjälp med låneansökan och val av finansiering.

Fördelslån med lägre månadskostnad

Fördelslån passar dig som köper en ny eller en nästan ny Toyota och som vill byta bil relativt ofta. Du kan ha kvar en förutbestämd restskuld vid kontraktstidens slut, vilket ger dig en lägre månadskostnad. När kontraktet upphör väljer du att byta till ny bil, förlänga lånekontraktet eller betala kvarstående restskuld.


Om din bils marknadsvärde vid kontraktstidens slut överstiger restskulden, kan du använda mellanskillnaden till kontantinsatsen för en ny bil. På så sätt kan du få en ny Toyota t.ex. vartannat eller vart tredje år och behålla ungefär samma månadskostnad.

Kontantinsatsen är lägst 20 % av bilens pris. Den betalas kontant eller med en inbytesbil. Välj avbetalningsperiod på mellan 12 och 48 månader.

Fördelslån Plus – komplettera med service och försäkring
Med Fördelslån Plus kan du som skaffar en ny Toyota komplettera ditt lån med service och Toyota bilförsäkring i upp till 36 månader – allt till en förmånlig kostnad på en och samma månadsfaktura. På så vis får du en bra överblick över bilens kostnader och slipper oregelbundna utgifter.

Avdragsgilla räntor

Räntan på billån och Toyota Flex Billån är avdragsgill i din skattedeklaration. För privatpersoner motsvarar detta i praktiken 30 % skattereduktion på erlagd ränta. Räntan baseras på STIBOR-räntan som du enkelt kan följa på nätet eller i de vanligaste dagstidningarna. STIBOR är en förkortning av Stockholm Interbank Offered Rates.

Mer från Toyota Financial Services

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!