Toyotakortet ger dig ett smidigare och tryggare bilägande!
Med Toyotakoret kan du enkelt ta del av våra återförsäljares erbjudanden för delbetalning. Toyotakortet kan du också använda när betalar i butik och e-handel. Kortet är laddat med flera riktigt bra försäkringar.

Fördelar med Toyotakortet

• Delbetala enkelt service, reparationer, tillbehör eller självrisker hos din återförsäljare
• Kreditgräns upp till 100 000 kr
• Alltid upp till 58 dagar räntefritt på alla inköp och uttag
• Toyotas kortförsäkring med b.la utökad garanti för Toyotas laddutrustning och självriskreducering för hyrbil utomlands.
• Dela upp din betalning i appen
• Föra över pengar via appen till valfritt konto

Toyota kortförsäkringar – kompletterar dina egna försäkringar och ger dig extra skydd
Toyotakortet är laddat med flera försäkringar som kompletterar dina övriga försäkringar såsom hem- och bilförsäkringen. Om din bil egen bil skadas när du är på resa eller om du drabbas av en skada på en bil du hyrt utomlands så ger Toyotakortet dig en extra trygghet.

Försäkringar i Toyotakortet:

Förlängd garanti på laddutrustning från Toyota

Om du köper en ny laddbox från Toyota med kortet får du en förlängd garanti på två år motsvarande den som den ursprungliga tillverkaren lämnade, dock max fem år från inköpsdatumet.

Hyrbil utomlands

Om hyrbilen eller vespan som du hyrt under resa utomlands får en skada varpå du blir debiterad en kostnad ersätter vi självriskkostnaden.

Personbilsförsäkring

Om det inträffar en skada på kortinnehavarens privatägda personbil under den tid du är på resa som betalats med kortet kan du få ersättning för självriskkostnaden. Förutsättningen är att bilen inte använts utan parkerats vid den ordinarie folkbokföringsadress alternativt på annan betald parkeringsplats. Gäller inte om bilen är med på resan.

Hem- och villahemförsäkring

Om du drabbas av en skada på din permanentbostad på folkbokföringsadressen i Sverige under den tid du är på resa som betalats med kortet kan du få ersättning för självriskkostnaden.

Förlängd garanti – Hushållsmaskiner och Hemelektronik

Om du köper ny hushållsmaskin eller hemelektronik med kortet får du en förlängd garanti på två år motsvarande den som den ursprungliga tillverkaren lämnade, dock max fyra år från inköpsdatumet.

Avbeställningsskydd

Med avbeställningsskyddet behöver du inte förlora det du betalat för resan. Skyddet gäller om du måste avboka din resa därför att du, din medresenär, nära anhörig till dig eller din medresenär eller person du skulle besöka på resan drabbats av akut sjukdom, olycksfall eller dödsfall, eller om din bostad skadats väsentligt.

Bagageförsening

Du får ersättning för nödvändiga och skäliga kostnader som uppstår om ditt bagage blir försenat mer än sex timmar när du reser ut.

Personförsening

Du får ersättning om flyget eller tåget blir försenat eller inställt under din påbörjade resa. Försäkringen gäller inte om förseningen meddelats minst 24 timmar före avresan.

Missat anslutningsflyg

Du får ersättning om du inte hinner med en på förhand bokad och betalt anslutningsflyg vid mellanlandning. Då kan du få ersättning för merkostnader så att du kan ta dig vidare till ditt resmål.

Olycksfallsförsäkring

Om en olycksfallsskada som inträffar under resan leder till medicinsk invaliditet (minst en invaliditetsgrad från 20 procent och däröver) eller dödsfall lämnar försäkringen ersättning.

/
Delbetala med Toyotakortet

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig en förmånlig delbetalning på upp till 36 månader. Du kan välja att delbetala kostnaden för exempelvis service- och reparationer, självrisker eller tillbehör.

Att ansöka om delbetalning är både enkelt och snabbt gjort - du får svar direkt. Hör med din Toyota återförsäljare att de kan erbjuda Delbetalning.

Läs mer om delbetalning här.

Sveriges mest nöjda bilägare kör Toyota
Läs mer här.