MOBILITETS-
LÖSNINGAR

MOBILITET FÖR ALLA

I över 85 år har Toyotas innovationer gjort människors liv enklare. Men även om vi har kommit långt, finns det fortfarande mycket kvar att göra. Med våra ögon riktade mot framtiden, siktar vi mot ett ännu större mål: att ge hela mänskligheten friheten att röra sig.

/
/
Medvetenhet på dina axlar En teknologi som hjälper människor att navigera i sin omgivning med mer frihet, självständighet och självförtroende.
/
Som att åka skidor genom staden.

Den ultrakompakta och miljövänliga i-ROAD har rörligheten, säkerheten och komforten som en vanlig bil.

/
.
/

Friheten att gå längre än dina barriärer.
Den mångsidiga assistenten kan tackla tuff terräng och lyfter sin användare till ögonhöjd för mer personliga konversationer.

Jämna ut spelplanen.
Oavsett om det är på kontoret eller på planen, så hjälper den rörliga Exo-Wheel människor att röra sig genom livet.

/

/
/
Bilen som vet som sitter bakom ratten. En trygg partner för vägen framåt, vår TOYOTA CONCEPT-愛 i använder AI för att anpassa, skydda och inspirera sin förare.

Framtiden för kollektivtrafiken är personlig.
TOYOTA CONCEPT-愛 är vår samåkningslösning för framtidens stad, som kommer förändra transporter till en mer personlig och rullstolsanpassad upplevelse.

/
/

Tar sig fram där bilar inte kan.
Den ultrakompakta TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK är designad för trottoaren och kör sin användare där bilar inte kan.

/
En lustfylld resa – med eller utan familjen. Med plats för tre kommer den slimmade i-TRIL fram på trånga platser och kan helt autonomt köra dig tvärs över stan (och tillbaka igen).
/

HUMAN SUPPORT ROBOT

/
/
Din hjälpande hand. En vänlig och hjälpsam robot designad för att göra ett mer självständigt boende möjligt, genom att assistera med vardagliga sysslor och hjälpa till att hålla kontakten med vänner och familj.

PHYSICAL REHABILITATION AID ROBOT

/
Återfå ditt naturliga steg. Den fysiska rehabiliteringsroboten hjälper de som har svårt att gå att återfå sin naturliga förmåga att ta sig fram.
/

Bilderna visar Toyotas prototyper. Ej tillgängliga till försäljning.

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!