Showroom online
Hitta närmaste återförsäljare!
Bygg din Toyota
Provkör en Toyota
Lånekalkylator
Boka service
Min Toyota
gr-sport-logo

GR Yaris Circuit Pack - 3-dörrars

gr-sport-logo
  • Super White 2 (040) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Platinum White Pearl Mc. (089) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Emotional Red 2 (3U5) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Precious Black (219) Ej tillgänglig till detta motorval
Från
425.900 kr
GR Yaris Convenience Pack finns från 403.900 kr

Hitta den perfekta platsen för din GR Yaris

GR Yaris är sprungen ur körglädje – den är kraftfull och smidig. Den ger dig körglädje varje dag, på alla typer av vägar och underlag.

Ta en närmare titt

Se de viktigaste funktionerna hos GR Yaris.
Rotera och se från alla vinklar.

 • Lägre och bredare hållning

  För att optimera den aerodynamiska prestandan och förbättra både stabiliteten och körupplevelsen, har GR Yaris en lägre och bredare hållning med snygga 18-tums lättmetallfälgar med 10-eker.

 • Fjädring och stötdämpare med rally-arv

  En uppdaterad McPherson fjädring fram och en bakvagn med dubbla A-armar, ”tunad” av GAZOO Racing World Rally Racing Team för maximalt grepp och kontroll på dom mest krävande underlag

 • GR-FOUR (4WD) Kraftöverföring

  GR-FOUR 4WD-systemet har intensivt testats och finslipats av World Rally Championship-förare och har en högresponskoppling som balanserar vridmoment mellan fram- och bakaxlar. Detta ger större respons och stabilitet oavsett vilken väg som möter dig.

 • Säkerheten matchar prestandan

  Utrustad med den senaste tekniken Toyota Safety Sense, inklusive Pre-Collision System med Intelligent Körfilsassistans (LTA) förutser den potentiella faror och hjälper till att undvika eller mildra effekterna av en kollision. I kombination med det överlägsna greppet och stabiliteten i GR-FOUR (4WD-systemet), ger GR Yaris säkerhet som matchar prestandan.

Höjdpunkter hos nya Toyota GR Yaris

 • Rally-arvet märks i varje kurva

  GR Yaris är utvecklad i samarbete med Toyota Gazoo Racing (TGR) World Rally Team och belönar dig med lugnet hos en rallystjärna. Det lätta GR-FOUR (4WD-Systemet) har en högresponskoppling och två Torsen limited-slip diffar* som smart hanterar och levererar vridmomentet till varje hjul.
  *tillgänglig på Circuit Pack

 • Kraft som når nya höjder

  Med en världsklasseffekt på 261 hk och 360 nm, levererar den nyutvecklade trecylindriga 1,6-liters turboladdade motorn enastående acceleration och respons. Innehåller förstklassig teknik och material som till exempel ett unikt motorblock och skräddarsydda kolvar. GR Yaris har kraften att göra varje resa levande.

 • Formad av prestanda

  Den unika formen är skulpterad för aerodynamisk prestanda, vilket resulterar i en lägre taklinje och smidig kupéliknande design. Ett kolfiberpolymertak och aluminiumpaneler hjälper till att sänka bilens tyngdpunkt och minskar vikten – allt för att öka smidigheten och cementera GR-statusen.

GR Yaris Skrivbordsbilder och ritmönster

Här kan du hitta inspirerande bilder att använda på skrivbordet på datorn eller i mobilen. Eller varför inte ladda ner ett ritmönster och färglägga din egen drömbil.

/