En bil för varje jobb

- PROACE är designad efter dina arbetsuppgifter

Toyota PROACE – ett bättre val för varje jobb

PROACE är en transportbil för dig som ställer höga krav. Väl tilltagna och flexibla utrymmen, bekväm kupé och högsta säkerhet. Oavsett vilken bransch du är i och om du ska frakta varor, material eller bara dina verktyg kommer du att hitta en variant som passar dig.

Jobba smart - jobba bekvämt

Det innovativa SmartCargo-systemet ger dig tre användbara praktiska funktioner i en. Mobile Office – en roterbar platta för din PC eller skrivplatta i mittsätets ryggstöd. Fälld genomlastningslucka med möjlighet till lastning av långa föremål genom mellanväggen och under passagerarplatsen (+113 cm).

Uppfällt yttersäte med möjlighet att lasta extra gods (+0,5 m3) på golvet. Frigör händerna när du ringer genom Bluetooth-anslutningen. PROACE har mycket hög åkkomfort med låg ljudnivå och sköna säten som gör dina arbetsresor avslappnande. Tre sittplatser är standard.

Säker och välutrustad redan från start

PROACE är toppmodern transportbil och den sätter en helt ny standard när det gäller utrustning och säkerhet. Med Toyota safety sense och 4 airbags har PROACE fått högsta säkerhet i Euro NCAP, en trygghet inte bara för dig utan också för dina passagerare och medtrafikanter. Kombinationen av säkerhet och utrustning kommer hålla värdet på din PROACE starkt över tid.

Ett urval av standardutrustning:
 • SmartCargo
 • Toyota safety sense med bl.a. Forward collision warning och pre-collision system
 • Radio med rattkontroller, USB och Bluetooth
 • Adaptiv farthållare och fartbegränsare
 • Touchscreen
 • Head-up display
 • Parkeringsradar bak
 • Aircondition
 • Förarstol med höjdjustering och armstöd
 • Regnsensor
 • Halvljusautomatik
 • Skyddsgolv i skåpet
 • Hjälpvärmare diesel
Last är vad PROACE är gjort för

Med sina tre längder hittar du lätt en bil som passar dina behov. PROACE är mycket smart byggd med sin låga lasttröskel och minimala hjulhus i skåpet. Lastvolymen sträcker sig från 4,6 - 6,6 kubikmeter och lastlängden är upp till 2,86 meter (4 meter med SmartCargo).

Hela tre lastpallar får plats i Medium och Long och dessutom kan du lasta dem genom sidoskjutdörren. Maxlasten är generösa 1 ton för 1,6 liters motorerna och hela 1,4 ton på 2,0 liter.

Motorer i världsklass

PROACE har ett brett motorutbud och de kombinerar kraft, körglädje och bränsleeffektivitet på bästa sätt. Från endast 133 gram CO2 (1,6 115 hk stopp&start) per km är bäst i segmentet.

/
I det högupplösta navigationssystemet får du trafikinformation i realtid, TomTom places, samt information om väder, parkering, bränslepriser m.m.
/
PROACE med SmartCargo har ett dubbelsäte på passargerarsidan som ger dig möjligheten att ta med en extra passagerare - eller att fälla sätet och använda det som mobilt kontor.
/
PROACE med SmartCargo har ett dubbelsäte på passargerarsidan - fäll sätet och använd det snurrbara bordet som skrivbord för din laptop.
/
Med SmartCargo kan du fälla upp passagerarsätet och få ytterligare 0,5m3 lastutrymme - en finess som är unik för PROACE.
/
SmartCargo-systemets genomlastningslucka i mellanväggen ökar lastlängden med 110 cm - fortfarande med plats för två personer i framsätet.

PROACE - en bil för varje jobb

Läs mer om ...

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!