Toyota informerar

Med anledning av coronaviruset Covid-19
Information från Toyota Sweden med anledning av den pågående pandemin

Hela Toyota känner för de som drabbats av pandemin och vill visa stor tacksamhet och respekt till alla som jobbar inom vården eller på annat sätt möter och kämpar mot corona-viruset.

Som generalagent har Toyota Sweden AB, tillsammans med våra återförsäljare och vår huvudkoncern Toyota Motor Corporation, vidtagit omfattande åtgärder för att bromsa spridningen av viruset och samtidigt säkerställa en stabil verksamhet för att kunna stötta våra kunder i denna exceptionella situation.

Men med anledning av den rådande situationen har vi just nu svårt att svara på frågor om eventuella leveransförseningar. Vi upplever däremot inga förseningar av redan tillverkade bilar och samtliga våra återförsäljare och serviceställen i Sverige håller i dagsläget öppet som vanligt.

Vi övervakar situationen noggrant och så fort vi vet mer återkommer vi tillsammans med våra återförsäljare till de kunder som eventuellt berörs.

Toyota Sweden AB

Våra återförsäljare och verkstäder

Våra återförsäljare och verkstäder håller i dagsläget öppet som vanligt. I dessa tider är det naturligt att ha frågor och funderingar inför ett besök och alla våra återförsäljare och verkstäder gör sitt yttersta för att tillmötesgå kunders önskemål.

Kontakta gärna din återförsäljare eller verkstad innan besök om du har frågor.

Hitta din återförsäljare

Gällande servicebokning och däckbyte

Alla våra verkstäder och serviceställen håller öppet som vanligt och du som kund är varmt välkommen för både service och reparationer. Under april månad upplevde vi tyvärr vissa störningar i leveranserna av vissa reservdelar och tillbehör på grund av logistikutmaningar i Europa, men från och med sista veckan i april kommer situationen gradvis förbättras och vi hoppas att så snart som möjligt kunna återgå till normalläge. Oavsett så kommer vi att göra allt vi kan för att hjälpa till. Kontakta gärna din Toyota-verkstad om du har frågor!

Boka service   Hitta din återförsäljare / verkstad

Vid frågor gällande finansiering, fakturor eller försäkring

Toyota Financial Services har samma öppettider som tidigare och jobbar aktivt för att påverkan ska bli så liten som möjligt och att samarbetspartners och kunder inte ska drabbas mer än nödvändigt.

Det är just nu många samtal och frågor som rör situationen kring coronaviruset och Covid-19 och därför har Toyota Financial Services öppnat mailadressen covid19@toyota-fs.com dit du kan ställa dina frågor direkt. Toyota Financial Services besvarar självklart alla era frågeställningar men ber om överseende då det i rådande läge kan ta lite tid.

Har du frågor kring försäkring så kan du ringa Toyota Bilförsäkrings kundservice på telefon 0771 – 54 54 00 eller Eurocare 0771 – 33 00 66.

Mer om Toyota Financial Services kundservice

Chatta med Toyota Sverige

Vår livechat är öppen kl. 08.00-22.00 alla dagar i veckan, där hjälper vi dig med dina frågor gällande ditt bilägande eller inför ditt bilköp. För att komma till livechatten så klickar du på den runda röda ikonen nere till höger på din skärm.

Spridningen av Covid-19 påverkar oss alla och för oss på Toyota är det viktigt att både kunder och medarbetare ska känna sig trygga. Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar våra försiktighetsåtgärder löpande.

Mer från Toyota

Dags för ny tjänstebil? Dags för ny tjänstebil? En lite mindre? Eller kanske en lite större? Eller precis lagom? Vi har elhybrider som passar alla. Våra tjänstebilserbjudanden Våra tjänstebilserbjudanden Se våra erbjudanden som passar dig som tjänstebilsförare, egenföretagare och inköpare. Toyota transportbilar Toyota transportbilar Transportbilar i olika modeller och motoralternativ. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla. Våra sportmodeller Våra sportmodeller Nu är det din tur att uppleva vad TOYOTA GAZOO Racing står för. På vägen. Med dig bakom ratten.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!