Kinto Share

Bilar för en kort tur eller för ett äventyr
Stockholms nya bilpool

På Toyota tror vi på att ge alla möjligheten och friheten att röra sig. Och när städer blir överbefolkade och vi människor ständigt är uppkopplade, behöver vi förändra hur vi förflyttar oss framåt. Därför presenterar vi nu KINTO Share, som en del i vår målsättning att kunna erbjuda mobilitet för alla. Helt enkelt en bilpool som erbjuder bilar för alla behov, så länge du behöver dem.

Hur gör man?

Det är enkelt att komma igång med KINTO Share – och det är enkelt att använda! Boka en bil från en timme till hur länge du vill i KINTO Share-appen. Välj mellan flera modeller baserat på vad du behöver; från lilla Yaris till stora Proace. Hämta på vald KINTO-plats och lås upp med den digitala nyckeln i appen. Fast parkering, drivmedel, trängselskatt, försäkring, besiktning, service och underhåll ingår i priset. Så det är bara tuta och köra! Och när du är klar lämnar du tillbaka bilen där du hämtade den. Det kan inte bli smidigare!

Fler modeller och tjänster på gång

Vi är än så länge bara i startgroparna för KINTO, så håll utkik för fler tillgängliga bilmodeller och nya tjänster som kommer inom kort.