Vinterns roligaste utmaning

- på Åresjön!

Toyota Gazoo Racing - Åre Ice Driving - din bästa körupplevelse

Bemästrar du en bakhjulsdriven sportbil på extremt vinterunderlag? Testa - och passa på att utmana dina vänner i en av våra Toyota GT86:or på vackra Åresjön!

När kan jag testa?

Lördagar under januari till mars 2018. Beräknad körtid är ca 90 minuter.
Grupper med minst 8 deltagare kan bokas in även på andra dagar.

Vad kostar det?

2.950 kr/person (2.360 kr exkl moms)

Grupp (minst 8 personer): 2.500 kr/person (2.000 kr/person exkl moms).

Vart ska jag?

Vi möts vid Toyotas mötesplats som är vid Åre Outlet, Åre Strand.

Se karta >

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till bokning@activedriving.se med namn, antal personer och vilket datum du/ni önskar att komma.

Villkor

För att få delta måste du inneha giltigt körkort och ej vara påverkad av alkohol, medicin eller droger.

Åre Ice Driving - se film på vinterns roligaste utmaning!

Läs mer om TOYOTA GAZOO Racing

Åre Ice Driving Åre Ice Driving Bemästrar du en bakhjulsdriven sportbil på extremt vägunderlag? Välkommen till Åresjön och utmana dina vänner i en Toyota GT86! Om Toyota Om Toyota Vill du veta mer om Toyota i Sverige och globalt? Läs mer om företaget Toyota och innovationer, såsom konceptbilar och motorsport. Pressinformation från Toyota Pressinformation från Toyota Här samlar vi våra senaste pressmeddelanden samt nyheter, bilder och faktamaterial om Toyota. Allt material i pressrummet vänder sig till media och bilder får användas fritt i redaktionella sammanhang. Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab För ägare av Hilux D-Cab av senaste modell (2016 – 17) finns en uppgradering av antisladdsystemet tillgänglig. Kontakta din återförsäljare för ytterligare information.