Hitta närmaste återförsäljare!
Boka provkörning
Bygg din Toyota
Begagnade bilar
Min Toyota

Skada och olycka

Toyota Verkstad hjälper dig

En del klarar sig livet igenom utan att få den minsta repa på sin bil. Men de flesta av oss råkar några gånger ut för någon form av skada på bilen – om än bara en smärre parkeringsskada orsakad av någon annan.

Toyotas åtagande för service och expertis

Toyotas åtagande garanterar personlig service och teknisk expertis av mycket hög standard. Du kan lite på att din lokala auktoriserade Toyota-verkstad gör allt för att hjälpa dig. Oavsett skadans omfattning har du som Toyota-förare tillgång till ett nätverk av auktoriserade Toyota-verkstäder. Där kan du få hjälp med skadan och få tillbaka din bil minst lika snygg som den var innan skadan inträffade.

Vad du ska göra om du får en skada på bilen beror på om du har Toyota Bilförsäkring eller om du har en försäkring i ett annat bolag. Om du inte redan har ett bra försäkringsskydd som du är nöjd med rekommenderar vi Toyota Bilförsäkring och Toyota Eurocare vägassistans. Med Toyota Eurocare får du hjälp dygnet runt om något skulle hända med din bil. Försäkringen löser de flesta problem som kan uppstå, såsom motorhaveri, trafikolycka eller strömlöst batteri. Toyota Eurocare hjälper dig till och med vid punktering, bensinstopp eller förlust av bilnyckel. Helt utan självrisk.

Skadad vindruta

Vi vill att du alltid ska känna dig trygg på vägen. Vänd dig därför till en Toyota Verkstad om du har en skadad vindruta. Att rutan är hel är viktigt för din och andras säkerhet och de flesta av oss drabbas förr eller senare av stenskott i vindrutan på grund av smuts och grus som finns på vägarna. Stenskott kan försämra sikten rejält, och kan dessutom spricka utan förvarning och bli till en större skada.

Om du har Toyota Bilförsäkring hjälper Toyota Verkstad dig med skadeanmälan och ser till att bilen är hel och säker igen. Beroende på skada reparerar vi eller byter ut vindrutan och vi använder alltid originalvindruta och miljögodkända material. Allt arbete utförs av människor med unik kunskap om din Toyota. Om du har ett annat försäkringsbolag så är det de som avgör hur och var din Toyota ska repareras efter en försäkringsskada.

Vi håller dig informerad

Toyotas åtagande inkluderar ett löfte från oss att vi ska hålla dig informerad och meddela ett datum när du ska få tillbaka din bil. Vi förbinder oss även att genast meddela dig i fall något oförutsett arbete skulle visa sig nödvändigt eller om vi inte kan leverera bilen på utsatt dag.

Känsla för detaljer

Toyotas auktoriserade verkstäder är kända för att vara noggranna. De tar väl hand om din bil för att inte bilens interiör ska bli dammig, de täcker säten och golv med skyddsplast och de lämnar aldrig smutsmärken på bilens utsida. Det är sådana detaljer som gör skillnad.

Smidigt och effektivt

Det enda som vi på Toyota inte klarar av är att vrida tillbaka klockan och hindra en skada på din bil från att inträffa. Därför kan det, när du en dag råkar ut för en skada, vara bra att veta att din lokala auktoriserade Toyota-verkstad kommer att göra allt som står i deras makt för att hantera din skada på ett smidigt och effektivt sätt och återställa din bil till samma skick som den var i innan skadan inträffade.

Läs mer om ...

Service & Tillbehör Service & Tillbehör Hos Toyota hittar du allt din bil kan tänkas behöva. Toyota Verkstad hjälper dig vid skada och våra återförsäljare har originaldelar, originaltillbehör mm. Toyota Däck Däck Bilens säkerhet, prestanda och komfort påverkas av vilka däck och fälgar du väljer. Tveka inte att höra av dig om du behöver råd. Fristående verkstäder Fristående verkstäder Här ger vi fristående verkstäder tillgång till teknisk dokumentation och information såsom reparationshandböcker, servicedatablad och tekniska bulletiner. Toyota Expresservice Toyota Expresservice Kvalitet och bekvämlighet till din tjänst. Med Expresservice är du tillbaka på vägen inom 60 minuter. Garanterat krångelfritt.