1. TOYOTA GAZOO Racing
  2. GR Modeller

Toyota GR-modeller

Sportbilar med motorsport i sitt DNA

FÖR FÖRARE SOM ÄLSKAR ATT KÖRA


I över 60 år har Toyota utmanat gränserna med sina bilar och personer inom motorsport för att hela tiden utvecklas till att ständigt bli ännu bättre. GR-serien förkroppsligar den filosofin. Rena sportbilar som bygger på kunskap och teknik från tävlingarna för att kunna leverera pulshöjande glädje och förstklassig körkänsla varje gång.

 

GR86

GR86 är skapad med ett tydligt mål: ren körglädje. Ett resultat av flera bakhjulsdrivna Toyota sport modeller med frontmonterade motorer, där racinginspirerad aerodynamik förenats med en perfekt balanserad vikt. Som gjord för att du ska le bakom ratten.

 

Upptäck GR86

GR YARIS

GR Yaris är inte någon vanlig småbil. Utvecklad och framtagen av experterna bakom TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, förenas banbrytande racingteknik med erfarenhet från vägarna i den här bilen. Tack vare det avancerade GR-FOUR 4WD systemet är den kraftfull, agil och säker i minsta rörelse för att kunna leverera oändlig körglädje.

Upptäck GR Yaris

TOYOTA GR SUPRA

Den första globala GR-modellen, Toyota GR Supra, är den ultimata symbolen för körglädje. Modellserien kommer med en kraftig 3-liters turbomotor. Vår förstklassiga sportbil lovar en glädjefylld kombination av prestanda och precision för en känsla helt olikt något annat.

Upptäck Toyota GR Supra