TOYOTA GAZOO Racing

Våra modeller

Vi pressar gränserna.
För att hela tiden bli bättre.

Den filosofin genomsyrar hela Toyota. I allt.
Och det gäller i synnerhet för TOYOTA GAZOO Racing – vi slutar aldrig att utveckla och utvecklas. Från öken och sanddynor, grus och snö, dag och natt sedan vi ställde upp i vår första tävling på 1950-talet, har vi hela tiden strävat efter att göra bättre bilar. Att uppfinna ny teknologi och nya tillvägagångssätt under de extrema förhållanden som är motorsport.

Nu är den din tur att uppleva vad TOYOTA GAZOO Racing står för. På vägen. Med dig bakom ratten.

GRMN

Kraft. Prestanda. Precision.
 
/

Att ”översätta” innehållet från en extrem tävlingsbil utvecklad för WRC till en fullblodig bil för gatan kräver kunskap, passion och rigorösa tester. Allt från formandet av de olika karossdelarna till testerna på banan. Och sen tillbaka till Toyotas ingenjörer för att finjustera allt från prestanda till väghållning för att göra bilarna i GRMN-serien till vinnare även på vägen.

Och nu är vi bara i början…

GR

Styrka och kontroll i perfekt symbios.
 
/

Känn styrkan. Känn balansen. Känn kontrollen. TOYOTA GAZOO Racing har fört in all sin kunskap från racingtävlingar världen över för att utveckla den mest perfekta och äkta sportbilen. Som hittar sina rätta element på både banan och vägen. Den röda tråden är tydlig genom varje generation av bilarna i GR-serien – två fundamentala ingredienser som definierar våra ikoniska sportbilar. Den starka motorn och bakhjulsdrift konfigurerad för den renaste körupplevelsen.

Upplev den perfekta symbiosen.

Läs mer om TOYOTA GAZOO Racing

Pressinformation från Toyota Pressinformation från Toyota Här samlar vi våra senaste pressmeddelanden samt nyheter, bilder och faktamaterial om Toyota. Allt material i pressrummet vänder sig till media och bilder får användas fritt i redaktionella sammanhang. Nya Toyota RAV4. Nya Toyota RAV4. Nya RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas. Den kombinerar ett robust yttre med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper, oavsett underlag. Corolla är tillbaka Corolla är tillbaka Nu börjar en ny spännande era för världens mest sålda bil. Den bästa Corollan som någonsin byggts finns i två versioner: en sportig och dynamisk halvkombi och eleganta och sofistikerade Touring Sports. Corolla är tillbaka – och den kommer att överraska dig. Mobilitet för alla Mobilitet för alla Toyota är stolta över att vara den globala Mobilitetspartnern för de Paralympiska spelen.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!