Transportbilar

Toyota i tjänsten.

Vad du än letar efter så vi den ultimata transportbilen för just dig. Ta del av våra erbjudanden och ta reda på vilken bil som passar dig bäst.

Tåliga. Förmånliga. Helt perfekta.

Toyotas transportbilar finns i flera olika modeller och motoralternativ för att på bästa sätt utföra olika arbetsuppgifter. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla. Kombinerat med världsledande miljötänk, svårslagen kvalitet och låg ägandekostnad har du ett arbetsredskap du alltid kan lita på.

Oavsett vad de ska användas till.

Stor kunskap. Alltid rätt rådgivning.

Både för bil och finansiering. Be att få prata med en av våra företagsrådgivare hos din närmaste återförsäljare. Så får du snart all hjälp du behöver. Du kommer inte att bli missnöjd.

Service alltid nära

Med vårt breda servicenät på över 110 verkstäder runt om i landet, har du alltid nära om olyckan skulle vara framme. Specialutbildad personal som är experter på just din bil ser till att bara använda originaldelar – för att aldrig kompromissa med kvaliteten.

Säkerhet på flera plan

Både drift och i trafik. Eftersom vi är mycket stolta över vår tillförlitlighet lämnar vi generösa garantier. Och lika stolta är vi även över hur säkra våra bilar i trafiken, vårt säkerhetssystem Toyota Safety Sense ger föraren en svårslagen säkerhet på vägen.

Sveriges mest nöjda bilägare kör Toyota
Läs mer här.