1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Hybrid Electric
Jag vill....
  • INTELLIGENT ELEKTRIFIERAD

    Nya Corolla bygger vidare på Toyotas rika arv inom hybridteknik. Med över 25 års erfarenhet av innovativa elhybrider, levererar femte generationens hybridteknik en oöverträffad körupplevelse som är lika rolig som den är effektiv. Nya Corolla är en självladdande elhybrid. Den kombinerar alltså den outtröttliga prestandan hos en bensinmotor med ren och kraftfull eldrift i en enda kompromisslös lösning med låga utsläpp.

Bekvämt och kontrollerat

A Nya Corolla är ett nöje att köra, och de förbättrade köregenskaperna gör att du får fullständig kontroll och självförtroende på varje resa. Tack vare den styva karossen, är körkomforten enastående på alla typer av underlag.

Kontrollerad spänning

Corolla är smidig, responsiv och har en kontrollerad, neutral balans i kurvorna. Tillsammans med ett lätt och direkt styrsystem och en justerad fjädring fram och bak, blir resultatet en intuitiv kontakt mellan bil och förare. Vrid på ratten och bilen reaktion är omedelbar och naturliga, för en både rolig och trygg körupplevelse.

Elektrisk utan krångel

Nya Corolla är utrustad med femte generationens hybriddrivlina – vår mest avancerade hittills. Du använder din Corolla precis som vilken annan konventionell bil, samtidigt som den erbjuder klassledande bränsleeffektivitet och låga utsläpp utan att du behöver oroa dig för räckvidden. Du tankar som vanligt, och eftersom den är självladdande, behöver den ingen sladd för att laddas.