1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Kommer snart
  3. GR Yaris
Jag vill....
Nu i ännu vassare kostym
Scrolla Hoppa över
Nu i ännu vassare kostym

Helt nya Toyota GR Yaris

En extraordinär evolution

Något riktigt bra har precis blivit ännu bättre. Nya Toyota GR Yaris är en produkt av vår "race to road"-filosofi med ett tydligt fokus på ständig förbättring. Nya GR Yaris är en framtida klassiker som drivs av en kraftfull 3-cylindrig motor som tar körglädje till en helt ny nivå.

Skapad tillsammans med Toyotas motorsportsproffs
Upptäck den nya innovativa åttaväxlade GAZOO RACING Direct Automatic Transmission
Placera dig i händelsernas centrum
Motorsportsarv
Formad under racingtävlingar
Efter decennier av tävlingsframgångar på den absolut högsta nivån, placerar vi oss på Toyota ständigt i toppen av motorsportstävlingar världen över. Varför är det så? Anledningen är enkel. Det finns ingen bättre miljö att befinna sig i om du vill utveckla ny teknik och få inspiration till nya spännande bilmodeller.
Toyota GAZOO Racing Direct Automatic Transmission
En helt ny automatisk växellåda
Med blixtsnabba växlingar för snabbare varvtider tar Toyota GAZOO Racing Direct Automatic Transmission tävlingsteknik till vanliga vägar. Den innovativa växellådan har åtta växlar som är placerade nära varandra för att kunna leverera imponerande acceleration.

Anpassar sig efter din körstil

Den intelligenta och anpassningsbara växellådan erbjuder fyra olika körlägen – Normal, Eco, Custom och det pulshöjande Sport-läget.

Växlar som en supersportbil

Snabbare växlingar ger snabbare varvtider. GAZOO Racings nya automatiska växellåda ger GR Yaris en kraftig konkurrensfördel.

Dynamisk körning
Konstruerad för körglädje
Den viktigaste delen av en racingbil är föraren. Nya GR Yaris har utvecklats med en filosofi som placerar dig som förare i centrum. Från chassiuppgraderingar som ger dig mer kontroll till en låg sittposition – varje detalj har finslipats för att du ska känna dig som ett med bilen.

Oöverträffad prestanda

Den här motorn imponerar tack vare högre vridmoment och mer kraft.

Precision som känns

Med en styvare kaross och en starkare fjädringsupphängning ger nya smidiga GR Yaris dig ett direkt svar på varje manöver.

Förarcentrerad kupé

I den nyutvecklade, förarcentrerade, kupén sitter du lägre och har en multimediaskärm som levererar ökad komfort och kontroll.

Sébastien Ogier och Kalle Rovanperä specialutgåvor
Designade av mästare
Vi presenterar två exklusiva versioner av den nya GR Yaris skapade av Toyotas rally-superstjärnor. Sébastien Ogiers Matt Stealth Grey GR Yaris har en stor bakre spoiler, en unik fyrhjulsdriftsinställning och svala blå detaljer. Den extroverta Kalle Rovanperä får specialgrafik, en racinginspirerad bakre vinge och en "Donut" mode på fyrhjulsdriftsinställningen.
Håll mig informerad
Missa inget
Nya GR Yaris är en bil för bilälskare. Skapad av entusiaster, för entusiaster. Om du känner igen dig i den beskrivningen är du välkommen att registrera dig här nedan för att få de senaste nyheterna om GR Yaris.