1. Elbilar
  2. Elhybrid
  3. Körning
Jag vill....

ELEKTRIFIERAT LEDARSKAP

När det gäller elhybrider, har vi revolutionerat och visat vägen för nyskapande lösningar i snart 25 år.  Innovation är en del av vårt DNA och våra modeller med nästa generations hybridsystem uppskattas av över 15 miljoner förare över hela världen. Ta plats och bli en del av det elektrifierade ledarskapet.

Hybrid Coaching

Med MyT-appen får du tillgång till en rad tjänster som gör din körning säkrare och roligare. Hybrid Coaching ger situationsanpassat stöd för hybridkörning, så du kan få mesta möjliga nytta av EV-läget, sänka din bränslekonsumtion och minska din påverkan på miljön.  
MyT Uppkopplade tjänster

Batterigaranti

Våra hybridbatterier är tillverkade för att hålla under hela bilens livslängd. För att du ska känna dig trygg har varje batteri en extra 5-års/100 000 km-garanti. Tillsammans med vårt utökade serviceprogram garanterar vi batterierna i upp till 10 år. Vårt returprogram säkerställer dessutom att när hybridbatteriet når sin fulla livslängd, ser vi till att det hanteras säkert och ansvarsfullt. Vårt mål är att återvinna mer än 50% av vikten av varje hybridbatteri.