1. Elbilar
  2. Laddhybrid
  3. Körning
Jag vill....

KÖRGLÄDJE OCH BRÄNSLEEFFEKTIVITET

Med lägre CO2-utsläpp och bättre bränsleekonomi, jämfört med en bil med förbränningsmotor, får du som förare av en laddhybrid även suverän effekt och körglädje. Dessutom med fler fantastiska fördelar av elektrisk körning, inklusive imponerande accelerationskraft och en tyst miljö inne i bilen. Resultatet? Ren körglädje!

MyT Uppkopplade tjänster

Kolla batteristatus, aktuell räckvidd, programmera laddningstid eller ställ in temperaturen i din bil. Med appen MyT i din smartphone får du ännu fler fördelar med din laddhybrid.

 

MyT Uppkopplade tjänster

Bestående kraft

Precis som alla komponenter i en Toyota, är batterierna tillverkade för att hålla länge. Varje batteri omfattas av en 5-års/100 000 km-garanti – och med en årlig utökad hybridservice förlängs garantin upp till 10 år. Toyotas retursystem säkerställer dessutom att batteriet hanteras säkert och ansvarsfullt när det tar slut. Auktoriserade Toyotaverkstäder medverkar till att för närvarande återvinna mer än 90% av våra batterier med målsättningen att återvinna mer än 50% av vikten av hybridbatterierna.