Provkör en Toyota
Bygg din Toyota
Hitta närmaste återförsäljare!
Boka service
Min Toyota

The Toyota Way

våra fem värderingar

Det har skrivits mer än hundra böcker om Toyota och våra fem värderingar har hjälpt oss i motgångar och till framgångar.

Genchi Genbutsu
Se med egna ögon och ta reda på fakta innan du fattar ett beslut. Hitta källan till problemen genom att ställa frågan ”Varför?” minst fem gånger. Om det finns en oljefläck på golvet för att en packning inte håller räcker det inte med att byta packning. Om packningen inte håller för att den är billig måste vi se över inköpen av just den packningen.

Kaizen
Ingen process är perfekt – det finns alltid utrymme för förbättring, innovation och utveckling. Alla har ett ansvar för förbättringar och varje fel är en möjligheter till lärande. Om inte felen kommer upp till ytan kan ju ingen förbättring ske.

Utmaningar
Det krävs mod och kreativitet för att klara alla utmaningar och uppnå den långsiktiga visionen.

Team work
Det börjar alltid med människor. Vi ska stimulera både personlig och professionell utveckling för individen och teamet.

Respekt
Respektera medarbetare, leverantörer, konkurrenter, miljö och omvärld. Gör allt för att förstå, acceptera, ta ansvar och skapa ömsesidigt förtroende. Men det får inte bara bli vackra ord. För att göra nytta måste vi använda värderingarna dagligen.

Läs mer om ...

Miljöutmaning - Environmental Challenge 2050 Miljöutmaning - Environmental Challenge 2050 Målen för 2050 är helt i linje med vår globala vision, där vi alltid strävar efter ett förverkligande av en hållbar samhällsutveckling genom bättre bilar, bättre tillverkning och bättre samhällen. Vi vill leda vägen mot en säker och hållbar mobilitet. Det är The Toyota Way. En bättre värld En bättre värld Vi söker ständigt efter sätt att minska vår påverkan på miljön. Det gäller inte bara bilarnas påverkan, utan även hur de tillverkas och de resurser vi använder. Det kan sammanfattas med fyra R – Reduce (minska), Reuse (återanvända), Recycle (återvinna) och och Recover (energiutvinna). Åre Ice Driving Åre Ice Driving Bemästrar du en bakhjulsdriven sportbil på extremt vägunderlag? Välkommen till Åresjön och utmana dina vänner i en Toyota GT86! Åre Ice Driving Åre Ice Driving Bemästrar du en bakhjulsdriven sportbil på extremt vägunderlag? Välkommen till Åresjön och utmana dina vänner i en Toyota GT86!