Provkör en Toyota
Bygg din Toyota
Hitta närmaste återförsäljare!
Boka service
Min Toyota

TOYOTA FV2

en annorlunda och kompakt bil

TOYOTA FV2 illustrerar Toyotas ”Fun to Drive”-filosofi.

Framtiden är rolig

På bilmässan i Tokyo 2013 visades ett helt nytt sätt att köra upp. Istället för konventionell ratt, gas och broms, styrs FV2 genom att föraren lutar sig framåt, bakåt och åt sidorna.

Säkert ansluten
Bilen är uppkopplad mot andra fordon och hjälper på så sätt föraren genom olika typer av säkerhetssystem. Såsom att på förhand varna för andra bilar i skymda korsningar.

Fysisk och känslomässig kontakt
Med röst- och bildigenkänning ställer bilen in sig efter förarens humör, håller reda på tidigare resor, föreslår nya resmål och har koll på din körskicklighet. På den uppfällbara vindrutan visas också situationsberoende information.

Dessutom kan bilens färg och yttre display ändras för att matcha ditt humör.

/

Läs mer om ...

Toyota Arkiv Arkiv Våra konceptbilar är en mycket viktig uppvisning i framtida teknik och design. Här lyfter vi fram ett urval av våra tidigare skapelser, som FT-Bh och FCV-R. Toyota FCV Toyota FCV Toyota FCV är en bränslecellsdriven konceptmodell med en räckvidd på över 500 km och laddtid på tre minuter, som drivs med vätgas och avger vatten. Toyota Konceptbilar Konceptbilar Toyotas konceptbilar är ett uttryck för drömmar, känslor och inspiration och en vision om hur man ska vidareutveckla verkligheten. Se våra innovationer här. Toyota i-ROAD i-ROAD Toyota i-ROAD har komfort som en bil, framkomlighet som en motorcykel, plats för två personer och noll­utsläpp tack var eldrift, perfekt för stadskörning.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!