Hitta närmaste återförsäljare!
Boka provkörning
Bygg din Toyota
Begagnade bilar
Min Toyota

Kompatibilitet med Bluetooth

koppla upp dig trådlöst

Med Bluetooth kan du koppla upp dig trådlöst med en kompatibel mobiltelefon. Hands-free är aktiverat var i bilen din telefon än finns.

Du sköter telefonen från bilens pekskärm och ljudet sprids genom bilens högtalare. Vissa Bluetooth-telefoner är bättre än andra på att utnyttja de olika finesserna. På denna sida kan du ta reda på vilka funktioner som stöds av vilka kombinationer av Bluetooth-system och mobila enheter.

Så här gör du

  1. Börja med att gå in på länken ovan. Välj därefter bilmodell så visas tillgängliga Bluetooth-system. Skrolla horisontellt för att se hela listan.
  2. Klicka på bilden för att välja ditt system och på förstoringsglaset för att se stor bild. Ett klick till stänger ned den stora bilden.
  3. I nästa steg väljer du fabrikat och modell på din telefon från de två rullgardinsmenyerna.
  4. Slutligen klickar du på Sök-knappen för att se vilka funktioner som stöds av din telefon. Du hittar resultatet långt ned på sidan, nedanför sökområdet. Med Exportera-knappen får du upp en pdf-fil med resultatet.
  5. Om du återställer eller ändrar något val, kontrollera att alla nödvändiga uppgifter är ifyllda.

Läs mer om ...

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!