1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Technology
Jag vill....
  • EN INTUITIV DIGITAL UPPLEVELSE

    Corolla har en 12,3-tum förardisplay som erbjuder en mängd olika funktioner. Den visar allt från vald media till kördata. Dessutom är den flexibel, så att du kan anpassa displayen och få din information, på ditt sätt. Fyra olika designteman – Casual, Smart, Sport och Tough – ger dig ytterligare möjligheter till personlig anpassning.

10,5 tums multimediadisplay med Apple CarPlay

Med nya Corolla är det enklare än någonsin att ta med dig ditt digitala liv ut på vägarna. Corolla är kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto och erbjuder snabb uppkoppling och total kontroll via den 10,5 tum stora pekskärmen. Tryck på skärmen för att snabbt och exakt nå den funktion du behöver, oavsett om det är navigering, telefonen eller Apple CarPlay. Du kan också välja att använda röststyrning för att ringa samtal eller ställa in destinationer.

Ständig utveckling

Tack vare over-the-air-uppdateringar via den inbyggda dataanslutningen, kan din Corolla dra nytta av den senaste tekniken så snart den blir tillgänglig. Den här enkla installationen av ny programvara innebär att du alltid har de allra senaste funktionerna i din Corolla.

Ett soundtrack för varje resa

Toyotas långvariga samarbete med JBL skapar fantastiska ljudlandskap genom en kombination av konst och vetenskap. Varje högtalare är noggrant placerad för en så dramatisk och uppslukande ljudupplevelse som möjligt, vilket berikar varje ögonblick på vägen.

Alltid fulladdad

Precis som din mobil är en integrerad del av ditt liv, kan den anslutas sömlöst för att bli en integrerad del av din Corolla. För att den aldrig ska få slut på batteriet ser nästa generations trådlösa laddning, i ett fack under instrumentbrädan, till att du alltid har ett fulladdat batteri utan krångel och sladdar.