1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Hybrid SUV
Jag vill....

Hybrid SUV

En hybrid-SUV ger dig behaglig och upphöjd körposition, gott om utrymme och bra bränsleeffektivitet. Toyota har lång erfarenhet av elhybrider och vi erbjuder flera olika självladdande hybrid-suvar. Oavsett om du vill ha en ny eller en begagnad så kan våra återförsäljare hjälpa dig. Likaså om du vill byta in din mot en ny Toyota.

Klimatsmart frihet

Med en självladdande elhybrid från Toyota slipper du räckviddsångest och får hög bränsleeffektivitet och miljöprestanda.

Intelligent fyrhjulsdrift

Flera av våra hybrid-suvar kan du få med intelligent fyrhjulsdrift (AWD-i) som hjälper dig ta dig fram tryggt och säkert.

Körglädje

Kombinationen av vår elmotor och responsiva förbränningsmotor gör att våra elhybrider levererar massor av körglädje.

Upptäck våra SUV hybrid modeller 

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/se/sv?sortOrder=modelName&model=RA%2CC-HR%2CYB%2CCX

Upptäck våra biltyper

Toyota RAV4 Elhybrid

Med Toyota RAV4 Elhybrid får du en mångsidig och praktisk SUV med en robust utsida och genomtänkt insida. Den självladdande hybriddrivlinan ger dig låga utsläpp och exceptionell räckvidd samt alla fördelar med att köra helt elektriskt upp till 50% av tiden. Bilen är dessutom laddad med massor av teknik som överträffar dina förväntningar.

Upptäck Toyota RAV4 Elhybrid