1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Kommer snart
 3. Yaris Cross
Jag vill....
VARJE FÄRDIGHET RÄKNAS
Scrolla Hoppa över

Nya Yaris Cross

LÅT INGET HÅLLA DIG TILLBAKA

I en värld full av spännande möjligheter är nya Yaris Cross bilen som låter dig göra mer. Den tar den kompakta smidigheten hos en stadsbil och lägger till mångsidigheten, tekniken och den höga sittpositionen hos en SUV. Nya Yaris Cross ger dig friheten att göra allt, med stil och utan stress.

En självsäker närvaro
Smidig uppkoppling
Dynamisk hybridprestanda
Teknik som skyddar
100% Hybrid
LIGG I FRAMKANT MED EN HYBRID

Ta varje biltur i din takt med hybridkraften från Toyota. De två självladdande hybriddrivlinorna ger dig självsäkerhet från start och en jämn prestanda med enastående effektivitet. Så håll inte tillbaka – Yaris Cross har energin att ta dig vart du vill.

HYBRID 130

Hybridkörning utan kompromisser – Hybrid 130 ger dig alltid energi, både på livliga stadsgator och motorväg.

HYBRID 115

Högeffektiv och idealisk för stadskörning – Hybrid 115 är lättillgänglig hybridteknik.

 

Hybridkörning utan kompromisser – Hybrid 130 ger dig alltid energi, både på livliga stadsgator och motorväg.

Drivlina
HYBRID 130
Prestanda
130 hk
Bränsleekonomi
4,5 – 5,4 l/100km
Låga utsläppsvärden
103-122 g/km CO2

Högeffektiv och idealisk för stadskörning – Hybrid 115 är lättillgänglig hybridteknik.

 

Drivlina
HYBRID 115
Prestanda
116 hk
Bränsleekonomi
4,4 – 5,0 l/100km
Låga utsläppsvärden
100-117 g/km CO2


UPPTÄCK NYA

YARIS CROSS

Specifikationerna kan variera beroende på din marknad. Tvåtonslack är tillval på några utrustningsnivåer.

Design
STIL SOM STICKER UT
Smart design gör stadskörningen enkel. Yaris Cross är kompakt men har en SUV:s upphöjda sittposition och är byggd för staden. Rymlig och mångsidig inuti med en robust utsida som säger allt: det här är en liten bil med stora ambitioner.

KRAFTFULL DESIGN

Den läckra tvåtonslacken* drar åt sig blickar och kompletterar perfekt den robusta SUV-stilen. *Tvåtonslack är tillval på några utrustningsnivåer.

SJÄLVSÄKRA PROPORTIONER

Yaris Cross Premiere Edition och GR SPORT är utrustade med 18-tumsfälgar vilket befäster den självsäkra SUV-looken.

SITT HÖGT, KÖR SJÄLVSÄKERT

Du får en säker och stressfri körupplevelse med den höga sittpositionen – ett ökat självförtroende och förbättrad sikt i trafiken.

ETT MÅNGSIDIGT UTRYMME

Nya Yaris Cross är stor på insidan och ger dig frihet att vara spontan. Bagageluckan som aktiveras med en fotrörelse* gör det enkelt att lasta. *Elektrisk baklucka ej tillgänglig på alla utrustningsnivåer.

SKILLNADEN LIGGER I DETALJERNA

Urban Khaki-interiör och sätessömmar* återspeglar bilens funktionella stil och kopplar samman interiör och exteriör. *Denna klädsel gäller Premiere Edition.

Svar på dina frågor om elektrifierad körning

Toyota startade hybridrevolutionen för mer än 25 år sedan och fortsätter att driva på för en värld med lägre utsläpp. Hybrider kombinerar eldrift med kraftfulla bensinmotorer för enkel prestanda och bekvämlighet.

En elhybrid växlar automatiskt mellan två kraftkällor, en effektiv förbränningsmotor och en elmotor som får elkraft från ett självladdande hybridbatteri.

En elhybrid kan utnyttja elektrisk kraft för att starta och köra på ren el i lägre hastigheter, upp till 50% av körtiden. Eftersom elhybrider från Toyota är självladdande används både outnyttjad kraft och tillvaratagen bromsenergi till att, vid behov, ladda upp batteriet.

Toyotas elhybrider är utrustade med en banbrytande och självladdande hybridteknik. De kallas elhybrider eftersom de har två energikällor, bensin och el. Men eftersom de är självladdande behöver du, till skillnad från rena elbilar och laddhybrider, inte ansluta någon laddkabel för att ladda batteriet.

Hybridsystemet i våra elhybrider är konstruerade för att hålla under hela bilens livstid. Eftersom en rad mekaniska delar – som koppling, generator och startmotor – inte behövs minskar dessutom risken för oförutsedda framtida kostnader. Dessutom täcks alla hybridkomponenter, inklusive hybridbatteriet, av Toyotas 5-åriga/100 000 km*-garanti. *Det som inträffar först.

Det finns tre typer av elhybrider – mildhybrid, fullhybrid och laddhybrid. Mildhybrider använder sina elmotorer för att stödja förbränningsmotorn vid acceleration och vid rullning eftersom elmotorn kan inte kan driva bilen självständigt utan förbränningsmotorn är alltid igång vid körning. I en fullhybrid, som alla våra elhybrider är, kan du njuta av ren elektrisk kraft under ca 80% av din stadskörning och vid hastigheter upp till 50 km/h. Toyotas Läs mer
Teknik
ALLTID UPPKOPPLAD
Nya Yaris Cross är full med intuitiv teknik. Ta med dig ditt digitala liv på resan med Toyota Smart Connect, med trådlös anslutning och en 10,5-tums pekskärm*. Och med den 12,3-tums digitala instrumentpanelen*, molnbaserad navigering och programuppdateringar i realtid ligger du alltid ett steg före. *Storleken på skärmarna varierar för olika utrustningsnivåer.

DIN INFORMATION, PÅ DITT SÄTT

Den digitala instrumentpanelen visar all viktig information snabbt och tydligt, inklusive hastighet, hybridbatteriets energinivå och valt körläge.

EN SÖMLÖS ANVÄNDARUPPLEVELSE

Nya Yaris Cross är full med teknik som gör livet enklare, inklusive trådlös anslutning, röststyrning, molnbaserad navigering och trådlösa uppdateringar*. Gör mer, enklare. Helt enkelt. *Uppkopplade tjänster varierar för olika utrustningsnivåer.

DIN TELEFON ÄR NYCKELN

Med Smart Digital Key kan din telefon låsa upp din Yaris Cross utan att du behöver ta upp telefonen ur fickan eller väskan.

EN TYDLIG ÖVERBLICK

Den 12,3 tum stora instrumentpanelen* ger dig full kontroll, med all din viktigaste färddata – precis där du behöver den och visad på det sätt du vill. *Endast tillgänglig från utrustningsnivå Style.

Säkerhet
Toyota T-Mate. Med dig för en säkrare resa
Nya Yaris Cross är uppdaterad med T-Mate, våra allra bästa säkerhetsfunktioner. T-Mate består av en rad system utformade för att stödja dig och göra körningen ännu säkrare, oavsett om du parkerar, kör på motorvägen eller i stan. T-Mate ser till att du alltid är i säkra händer. Här under kan du se utvalda höjdpunkter.
RESERVERA DIN YARIS CROSS
Yaris Cross är en kompakt SUV som drar åt sig blickar och med utrustningsnivåer lika mångsidiga som bilen själv. Redan nu kan du reservera två av de kommande utrustningsnivåerna: sportiga och dynamiska GR SPORT eller Premiere Edition med sina iögonfallande färgalternativ.

 

Fyra steg för att reservera online

Att reservera din nya Toyota Yaris Cross är enkelt och säkert.

 • 1. Anpassa din bil

  Välj den utrustningsnivå som passar din livsstil.
 • 2. Logga in eller ange uppgifter

  Logga in på MyToyota eller ange dina personuppgifter.
 • 3. Välj återförsäljare

  Välj den återförsäljaren du vill ska kontakta dig.
 • 4. Bekräfta din reservation

  Se över dina uppgifter och bekräfta.