1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Garanti & service

Proace City Professional
Garanti & service

Kort

Proace City - Professional - Kort
Dark Grey (EVL)

Från

Från 272900.0 exkl. moms

Finansiering från

Från 2 398 kr/mån

Villkor

Motor

1,5L Diesel (100 hk)

Garanti

3 ÅR

Proace City - Professional - Kort

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Read timed out

Säkerhet

KÄNN DIG TRYGG MED SÄKERHETSTEKNIK

Proace City har hög säkerhet och en rad säkerhetsfunktioner som standard. Med ett avancerat Aktivt Krockskyddssystem (PCS), Vägskyltsigenkänning (RSA), Körfilsvarning (LDA), Cruise Control med Adjustable Speed Limiter (ASL) och Driver Attention Alert, kan du känna dig säker.

KROCKKUDDAR FINNS I HELA KUPÉN

SRS-krockkuddar finns installerade i kupén, så att varje passagerare är väl skyddad vid en eventuell kollision.

Eurocare Vägassistans

Vi vill att du ska få så lite besvär som möjligt om du mot förmodan skulle få problem med din bil. Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser alltid till att du och din Toyota får hjälp. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 8 år gammal.

Service

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.