1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Översikt
Jag vill....

Proace City Comfort

Lång

Proace City - Comfort - Lång
Från
Från 262 900 kr exkl. moms
Finansiering från
Villkor
 • Fälgar 16", stål med hjulsidor (5-trippelekrad)
 • Sidobackspeglar elektriskt infällbara
 • Backkamera
149 g/km
5.7 l/100 km
Framhjulsdrift
1,5L Diesel (100 hk)
Proace City - Comfort - Lång
Icy White (EPR)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv


Proace City Galleri

360°

 • Design

  RÖR SIG SOM EN LÄTTVIKTARE, SLÅR SOM EN TUNGVIKTARE

  Proace City har en generös lastkapacitet, upp till 4,3 m3. Den har snäv vändcirkel, små hjulhus i skåpet och en låg lasttröskel vilket underlättar din vardag. Comfort och Professional har en lastlucka i mellanväggen vilket gör att du kan få med dig riktigt lång last.

 • VILKEN MOTOR PASSAR DIG BÄST?

  Ett brett sortiment av avancerade drivlinor, både som bensin och diesel. Välj mellan fem- eller sexväxlad manuell eller åttaväxlad automatisk växellåda. Med klassens bästa värden för CO2-utsläpp och enastående bränsleekonomi har Proace City drivlinan som passar perfekt till dina affärsbehov. Väljer du ett av våra dieselalternativ så kan du köra din Proace City på den helt förnyelsebara, syntetiska dieseln HVO. Då den tillverkas av restprodukter av vegetabiliska och animaliska fetter och oljor (ej palmolja) sänker den koldioxidutsläppen avsevärt.

 • EXTRA UTRYMME NÄR DU BEHÖVER DET

  Proace City erbjuder flexibiliteten som företag behöver, med en rad olika interiörer för att tillgodose varje bransch. Med Smart Cargo skapar du ytterligare lastlängd och bärförmåga med en genial lucka i skottet för att transportera längre last.

 • SÄKERHET ÄR ALDRIG ETT VAL

  Med standardsäkerhetsfunktioner som inkluderar ett avancerat Aktivt krockskyddssystem (PCS), Vägskyltsigenkänning (RSA), Körfilsvarning (LDA), farthållare med justerbar hastighetsbegränsare (ASL) och Driver Attention Alert kan du vara säker på att Proace City har täckt in alla eventualiteter.

Förstorad skärm Stäng

Kampanjer

Message if content does not exist