Toyota Fleet Lease - pdf
Hitta närmaste återförsäljare!
Kontakta oss
Min Toyota

Företagsleasing

Toyota BusinessLease

Leasing är en av de vanligaste och i många avseenden den lämpligaste finansiella lösningen för företag.

Finansiell leasing

Avdragsgilla hyror
Leasingavgifterna är lätta att budgetera och är avdragsgilla i bokföringen. Under förutsättning att ditt företag är momspliktigt får företaget oftast dra av 50 % av momsen på leasingavgiften för personbilar och i vissa fall hela momsen för lätta lastbilar.

Restvärde och leasingavgift
Vid leasingavtalets ingång fastställs det restvärde som bilen beräknas ha vid avtalets slut. Restvärdet anpassas till beräknad körsträcka och beräknat framtida värde. När vi tillsammans har fastställt bilpris, restvärde och avtalstid kan leasingavgiften beräknas. Vanligaste längden på ett leasingavtal är 24 till 48 månader. När avtalet upphör ansvarar ditt företag för bilens restvärde och anvisar någon som köper bilen: Därefter görs en avräkning.

Din Toyota-återförsäljare besvarar gärna frågor om företagsleasing och hjälper dig med en aktuell kalkyl för bilfinansiering.

BusinessLease

Toyota BusinessLease är en totallösning för dig och ditt företag där både service och bilförsäkring är inkluderat till en fast månadskostnad och till garanterat restvärde där ni som företag inte bär på restvärdesrisken. Toyota BusinessLease erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företagets bilutgifter för finansiering, service och försäkring på en faktura.

Denna paketlösning underlättar budgeteringen samt uppföljning av bilkostnaderna oavsett om ditt företag har ett eller flera fordon i vagnparken.

Din Toyotaåterförsäljare tar hand om service och eventuella reparationer - självklart med Toyotas originaldelar.

Operationell leasing

Mer från Toyota Financial Services

Bilförsäkring och vägassistans Bilförsäkring och vägassistans Att vara kund i Toyota Bilförsäkring är smidigt och enkelt. Till varje ny Toyota följer vägassistans Toyota Eurocare med. Kontakta Toyota Bilförsäkring Kontakta Toyota Bilförsäkring Har du frågor eller vill ha offert eller teckna någon av våra försäkringar kan du ringa Toyota Bilförsäkrings kundservice. Här hittar du även kontaktuppgifter till Eurocare för skadeanmälan. Försäkring tillsammans med finansiering Försäkring tillsammans med finansiering Funderar du på att finansiera din bil via Toyota Finacial Services? I så fall kan du komplettera din finansiering med Toyota Bilförsäkring. Om Toyota Bilförsäkring Om Toyota Bilförsäkring För att erbjuda ett bättre bilägande har vi tillsammans med Länsförsäkringar utformat en av marknadens mest heltäckande försäkring, Toyota Bilförsäkring.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!