Boka service
Hitta närmaste återförsäljare!
Bygg din Toyota
Provkör en Toyota
Lånekalkylator
Min Toyota

Nya Camry

ELHYBRID

Prestanda och elegans i perfekt harmoni.

Från 339.900 kr
 
Blandad körning
Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.
från 4,3 l/100 km
 
CO2 från 98 g/km
 • Nya Camry kombinerar prestanda med elegans.

  Den eleganta, moderna profilen framhävs av nydesignade lättmetallfälgar, en bred och självsäker front kombinerad med snygga LED-lampor. Oavsett om du anländer i stil eller är på väg, så markerar nya Camry sin närvaro.

 • Nästa nivå av elhybridprestanda

  Den kraftfulla nya 2,5-liters elhybriddrivlinan kombinerar en enastående mjuk gång med en imponerande accelerationsförmåga och mycket låga CO2-utsläpp för storleksklassen. Den tysta körupplevelsen med en elhybrid förstärks av en genomarbetad ljudisolering som reducerar väg- och vindbrus än mer.

 • Utrustad för framtiden

  Nya Camry har Toyota Safety Sense som standard, vilket ger en förarassistans på en helt ny nivå. Radarsensorer och kameror för att upptäcka eventuella faror och övervakning av vägskyltar för aktuell information.

  Utforska säkerhetsfunktionerna
 • Byggd för förare och passagerare

  Byggd på nya TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) kombineras säkerhet och komfort med körupplevelse och ny intuitiv teknik för äkta körglädje. Nya Camry kommer också utan kompromisser vad gäller utrymmet så väl för förare, passagerare som bagage.

Körglädje, prestanda och förstklassig komfort.

Med nästa nivå av elhybridprestanda kommer nya Camry att överraska dig – på alla plan. Allt från design till komfort är utvecklat, förfinat och anpassat med både förare och passagerare i fokus. Dessutom ger den breda hållningen en perfekt och distinkt närvaro på vägen. Nya Camry är den mest sofistikerade elhybriden vi presenterat – och även den enda i sin klass.

 • En helt ny Camry

  Med imponerande kraft och vridmoment tar nya Camry elhybridprestanda till en helt ny nivå. Den eleganta och moderna profilen, nya 17” eller 18” aluminiumfälgar, LED-strålkastare och en väl genomarbetad interiör med komfort för både förare och passagerare utöver det vanliga.

 • Helt ny drivlina

  Den nya 2,5-liters elhybridmotorn som utvecklar 218 hk ger en sofistikerad och fantastisk körkänsla – med för klassen låg förbrukning och låga CO2-utsläpp, vilket även ger en låg fordonsskatt. Med den helt nyutvecklade elhybriddrivlinan kan du njuta av den tysta upplevelsen av EV-läge i motorvägsfart i upp till 125 km/h.

 • Helt ny plattform

  Nya Camry är byggd på TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) vilket ger bilen en låg tyngdpunkt, perfekt balanserad kaross och bättre sikt från förarsätet. Avancerad hjulupphängning, lätt och vridstyv kaross ger tillsammans en dynamisk och mycket välbalanserad väghållning.

Nya Camry kombinerar det bästa vi har!

Utseende, sofistikerad insida och en lång rad teknologiska hjälpmedel tillsammans med en givande körupplevelse gör nya Camry till något utöver det vanliga. För njutnings skull har vi bland annat gjort skinnklädsel, eljusterbara framsäten och aktiv farthållare till standardutrustning.

Fokus på kvalitet. Överallt.

Fokus på kvalitet. Överallt.

Inget är lämnat åt slumpen i nya Camry. Allt från kontrastsömmarna ton i ton med skinnklädseln som skapar djup och dimension i kupén. Allt har sin plats och allt har blivit bättre.

Enastående väghållning och säkerhet.

Enastående väghållning och säkerhet.

Tack vare TNGA-plattformen är väghållning och komfort i världsklass - liksom säkerheten. Toyota Safety Sense är standard och har blivit ännu bättre med nya, smarta funktioner. Upplev förarassistans på en helt ny nivå.

Utforska säkerhetsfunktionerna
Appen MyT

Appen MyT, för ditt bilägande

MyT är vår app som består av ett flertal uppkopplade tjänster för din bil, designade för att göra ditt liv enklare. Med MyT kan du koppla upp och hålla kontakten med din Toyota.

Utforska MyT-appen
Camry som tjänstebil

Camry som tjänstebil

Den välkomnande kupén kombinerar hantverksmässig kvalitet med alla utrymmen och praktiska egenskaper som både du och dina passagerare behöver. De finaste materialen har använts och inga kompromisser har gjorts.

Camry som tjänstebil
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!