Bygg din RAV4
Hitta närmaste återförsäljare!
Provkör RAV4
Räkna på Privatleasing
Min Toyota

RAV4

ELHYBRID

100 % SUV.
100 % ELHYBRID.
Inga kompromisser.

Från 295.900 kr
Blandad körning
Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.
från 4.4 l/100 km
CO2 från 100 g/km
 • Designad för att synas

  RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas. Den kombinerar en robust och gedigen SUV-design med kraftfulla, dynamiska linjer för en sofistikerad storstadskänsla. Resultatet är en extremt kapabel SUV som tar sig fram överallt – säkert och med klass.

 • Kraftfull och effektiv

  Den kraftfulla nya 2,5-liters elhybriddrivlinan kombinerar en enastående mjuk gång med en imponerande accelerationsförmåga och mycket låga CO2-utsläpp för storleksklassen.

 • Stor, stark och smidig

  RAV4 har ett robust och kraftfullt yttre, men är förvånansvärt smidig och lätt att manövrera. Dessutom är sikten utmärkt, vilket gör den till en dröm i stadstrafik. Med en längd på 4,6 meter och en vändradie på bara 5,5 meter är ingen sväng för snäv och ingen väg för smal.

 • Redo för allt

  Säkerhetspaketet Toyota Safety Sense har fått ännu fler smarta funktioner som ökar tryggheten och ger dig en mer avkopplande körupplevelse i alla situationer. Ett exempel är det aktiva krockskyddssystemet, som nu upptäcker cyklister i dagsljus och fotgängare även i mörker.

  Utforska säkerhetsfunktioner >

Inga kompromisser

RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas. Luta dig tillbaka i den rymliga och bekväma kupén och glid ljudlöst och säkert genom stadens gator – med RAV4 lämnar du alla kompromisser bakom dig.

RAV4 in i minsta detalj.

Sofistikerad och unik – RAV4 förenar en äkta SUV-känsla med stil och teknologi.

 • En stark personlighet.

  RAV4 utstrålar styrka och drar blickarna till sig med sina eleganta LED-strålkastare, djärva profil och LED-bakljus, som ger bilen en personlig och självsäker attityd.

 • En interiör utformad för dig.

  Stilren, sofistikerad och med gott om plats. RAV4 har en lyxig, genomtänkt kupé som är späckad med smart teknik.

 • RAV4 – inte som någon annan SUV.

  Den innovativa TNGA-plattformen* ger fördelar som låg vikt, lägre tyngdpunkt, styvare chassi och bättre sikt för föraren. Resultatet är en extremt kapabel SUV som tar sig fram överallt – säkert och med klass.

  *Toyota New Global Architecture.

Kombinerar stil, säkerhet och prestanda – utan kompromisser.

RAV4 har en kraftfull framtoning med sin robusta exteriör och stilrena interiör. En mängd aktiva säkerhetsfunktioner inger förtroende och gör att du alltid kan känna dig trygg, var du än kör.

Byggd för alla vägar och alla städer.

Byggd för alla vägar och alla städer.

RAV4 ger dig självförtroende i alla lägen, från snabba motorvägar till storstadens rusningstrafik och stränga utsläppskrav.

Bygg din RAV4
Optimal komfort för alla passagerare.

Optimal komfort för alla passagerare.

Den höga förarpositionen och de bekväma främsätena ger en enastående komfort fram, samtidigt som baksätet har gott om plats för axlarna och generöst med utrymme så att dina passagerare kan sträcka på benen.

Trygghet för alla på vägen.

Trygghet för alla på vägen.

Toyota Safety Sense har blivit ännu bättre med nya smarta funktioner för förarassistans på en helt ny nivå. Samtidigt behåller du alltid full kontroll i alla situationer.

Utforska säkerhetsfunktionerna
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!