Nya Toyota RAV4

100% elhybrid. 100% SUV. Inga kompromisser.

Nya RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas.

Den kombinerar ett robust yttre med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper, oavsett underlag. RAV4 känner sig hemma på stadens gator, där den höga, aktiva förarpositionen ger utmärkt sikt och kontroll. Karossens kraftfulla linjer döljer en sofistikerad inredning och teknik i världsklass. Kupén är generös och genomtänkt – med kvalitet som känns och enastående komfort för alla passagerare. Och den nya kraftfulla 2,5-liters hybriddrivlinan ger nya RAV4 prestanda som räcker och blir över, var du än kör.

TNGA (Toyota New Global Architecture)

TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) har utvecklats för att ge föraren en optimal upplevelse bakom ratten. En ny grund för varje modell gör att Toyota kan bygga olika fordon för olika typer av förare – och skapa ännu mer iögonfallande bilar som är säkrare och roligare än någonsin att köra.

För nya RAV4 är resultatet en elhybrid-SUV med AWD och en naturligt självsäker attityd. Den låga tyngdpunkten och extra styva karossen skapar körglädje och gör bilen enkel att hantera i stadstrafik. Den är kraftfull, redo för alla vägar och erbjuder imponerande bränsleeffektivitet. I grunden är det TNGA-plattformen som gör nya RAV4 så kompromisslös – och ett rent nöje på vägen.
 
 

/
Det finns hybrider och så finns det Toyota RAV4 elhybrid.

Kör var du vill, hur långt du vill – från städer med stränga utsläppskrav till breda motorvägar och öppna landsvägar i utmanande förhållanden. Nya RAV4 ger dig all kraft du behöver utan att kompromissa med effekt eller räckvidd. Den nya, självladdande 2,5-liters hybriddrivlinan erbjuder en trygg, bekväm och tyst körupplevelse. Helt nya RAV4 elhybrid öppnar en ny era av möjligheter och prestanda.
 
 

/

Toyota Safety Sense
/
Life

- 17" lättmetallfälgar, silver.
- Aktiv farthållare plus.
- Automatisk luftkonditionering (AAC).
- Backkameradisplay.
- Bi-LED parabolstrålkastare.

Pris från: 295.900 kr
2,5 Elhybrid E-CVT 2WD (218 hk)

/
Active

- Automatiskt avbländande innerbackspegel.
- Parkeringssensor bak.
- Regnsensor.
- Takreling.
- Toyota Touch 2 multimediasystem 8”.

Pris från: 302.900 kr
2,5 Elhybrid E-CVT 2WD (218 hk)

/
Style

- 18" lättmetallfälgar, svarta.
- Bi-tone tak i svart.
- Elmanövrerad baklucka.
- Eljusterbar förarstol.
- Metallic-lack.

Pris från: 345.900 kr
2,5 Elhybrid E-CVT 2WD (218 hk)

/
Executive

- 18" lättmetallfälgar, silver.
- Blind Spot Monitor.
- Sidobackspeglar med instegsbelysning.
- Skinnklädsel.
- Rear Cross Traffic Alert.

Pris från: 345.900 kr
2,5 Elhybrid E-CVT 2WD (218 hk)

Här kan du hitta din närmaste Toyotahandlare för mer information om priser och utrustning.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!