1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Garanti & service

Aygo X Play

5-dörrars

Aygo X - Play - 5-dörrars
Från
187.900 kr
Finansiering från
Villkor
  • Backkamera
  • Farthållare, intelligent aktiv (iACC)
  • Smartphone Integration (Apple CarPlay och Android Auto)
  • Luftkonditionering, manuell
108 g/km
4.8 l/100 km
Framhjulsdrift
1,0 VVT-i
Aygo X - Play - 5-dörrars
Pure White (040)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Säkerhet

Självförtroende vid varje sväng

Aygo X är utrustad med en mängd förbättrade säkerhetsfunktioner för att se till att du alltid håller dig på den säkra sidan när du är ute på vägarna. Med Toyota Safety Sense* som standard, är Aygo X utrustad med säkerhets- och förarassistansfunktioner som bl.a. Aktiv farthållare (ACC), Intelligent körfilsassistans (LTA) och Aktivt krockskyddssystem (PCS) extra sinnesro under körning. Oavsett om du kör på motorvägen, i staden eller på en parkering är du alltid i säkra händer med Aygo X.

* Standard på alla utrustningsnivåer.

Eurocare Vägassistans

Vi vill att du ska få så lite besvär som möjligt om du mot förmodan skulle få problem med din bil. Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser alltid till att du och din Toyota får hjälp. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 8 år gammal.

 

 

Service

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.